Sport

Adrian Mutu putea să îi antreneze pe Man și Mihăilă: „Am fost la un pas de Parma!”. Avertisment pentru cei doi

Adrian Mutu ar fi putut să îi antreneze pe Valentin Mihăilă și pe Dennis Man la Parma, în locul lui Enzo Maresca, tehnician care a fost demis recent de la echipă.
25.11.2021 | 22:53
Adrian Mutu putea sa ii antreneze pe Man si Mihaila Am fost la un pas de Parma Avertisment pentru cei doi
ADVERTISEMENT

„Briliantul” a explicat motivul pentru care conducerea Parmei a preferat să îl aducă pe Enzo Maresca în locul lui, ulterior el ajungând la FC U Craiova 1948.

Adrian Mutu a dezvăluit și o convorbire cu Dennis Man, pe care l-a sfătuit să fie mai răbdător și să nu îi supere pe antrenorii italieni, pentru că riscă să fie pedepsit aspru.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu putea să îi antreneze pe Man și Mihăilă la Parma

Adrian Mutu a povestit că în vară a fost aproape de a prelua Parma, formație la care evoluează Valentin Mihăilă și Dennis Man: „Am fost cât pe ce să fiu antrenorul lui Parma, eu m-am luptat cu Maresca. El devenise campion cu Manchester City 2.

Eram de aceeași vârstă, aveam un trecut ca fotbaliști, dar a fost preferat el pentru performanța de la City, însă iată că nu a fost cum se aștepta conducerea.

ADVERTISEMENT

De-asta spun că nu e o cheie a succesului să aduci antrenori tineri sau antrenori cu experiență, depinde totul de mai mulți factori”.

„Dennis Man și Valentin Mihăilă, la ce calități au… Dennis știu că avea niște probleme de comunicare cu Maresca… ei bine, noi, românii și stilul lui Dennis… avem niște probleme”, a mai spus Adrian Mutu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

De ce l-a sunat Adrian Mutu pe Dennis Man

Adrian Mutu a dezvăluit că l-a sunat pe Dennis Man pentru a-l ruga să fie mai tolerant la deciziile antrenorului și pentru a-l face să înțeleagă că în Italia, tehnicienii sunt stricți și nu acceptă alte comentarii asupra deciziilor lor.

În caz contrar, „Briliantul” i-a spus fostului jucător al FCSB-ului că riscă să fie dat la o parte de către antrenor, ceea ce nu ar fi în folosul lui ca dezvoltare și ca moral.

ADVERTISEMENT

L-am sunat pe Dennis și i-am spus să nu facă așa în campionatul Italiei pentru că acolo te curăță antrenorii, mai ales că ești și român, i-am spus să stea liniștit că sigur o să vină și momente mai bune.

Și el și Mihăilă sunt doi jucători foarte buni, care pot face performanță la Parma”, a mai spus Adrian Mutu.

Dennis Man nu a mai jucat un meci din postura de titular al Parmei de la jumătatea lunii septembrie, într-un meci cu Cremonese.

  • 10.000.000 de euro este cota de piață a lui Dennis Man, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT