Sport
notix pixel id

Moruțan și Cicâldău, analizați de Adrian Mutu: „Se vede că și-au schimbat mentalitatea!” Ce spune despre Ianis Hagi

Adrian Mutu i-a analizat pe Alexandru Cicâldău și pe Olimpiu Moruțan după evoluțiile de la Galatasaray. Fostul selecționer U21 este de părere că fotbaliștii români și-au schimbat mentalitatea.
25.11.2021 | 22:16
Moruțan și Cicâldău, analizați de Adrian Mutu: „Se vede că și-au schimbat mentalitatea!” Ce spune despre Ianis Hagi
Adrian Mutu a vorbit despre Alexandru Cicâldău, Olimpiu Moruțan și Ianis Hagi. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu i-a analizat pe Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan, despre care a spus că și-au schimbat mentalitatea de când s-au transferat în Turcia și că echipa i-a ridicat la un nivel mult mai bun.

Fostul selecționer U21 crede că la naționala mare trebuie o omogenizare a tinerilor fotbaliști, care trebuie să fie forțați să își ridice nivelul și la națională.

Moruțan și Cicâldău, analizați de Adrian Mutu

Adrian Mutu i-a analizat pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău după transferul la Galatasaray și spune că evoluția lor este vizibilă, fiind convins că valoarea echipei i-a făcut și pe fotbaliștii români să își crească nivelul evoluțiilor:

ADVERTISEMENT

„Eu când spun că echipa face jucătorul, nu invers… Sunt foarte puțin jucători care au făcut echipa, Messi, Maradona, Hagi și alții.

Sigur și-a schimbat mentalitatea și el și Moruțan, echipa e de tradiție, fanii sunt înfocați și atunci nu are cum să nu evolueze”.

ADVERTISEMENT

„Jucătorii pe care îi avem la dispoziție trebuie forțați și mizați pe ei, pentru că oricum ceva mai talentați nu avem acum.

Trebuie o omogenizare și rezultate bune ale noastre, pentru că trebuie și curaj sau tupeu, care vin după victorii la rând”, a mai spus Adrian Mutu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a spus ce îi lipsește lui Ianis Hagi

Adrian Mutu a spus și ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a prinde un transfer la o echipă mai bună decât PSG: „Rangers e o echipă foarte importantă, e mult peste campionatul Scoției.

Pentru a face pasul spre o echipă mai bună, trebuie să te evidențiezi și să ai o constanță la Rangers.

ADVERTISEMENT

Trebuie să devină cel mai bun de acolo sau printre cei mai buni de acolo și vor veni oferte bune pentru el, fără îndoială”.

„E un jucător cu o imaginație puternică, care lovește bine mingea cu ambele picioare, are o viziune bună. Cred că îi lipsesc mai multe goluri, trebuie să fie mai decisiv”, a mai spus Adi Mutu.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik