Sport

Adrian Mutu, condamnat pentru că a plecat de la CFR Cluj: „Nu e puternic așa cum știu eu că e. Eu eram la Steaua și mă înjurau suporterii”

Adrian Mutu a fost pus la zid pentru că a plecat de la CFR Cluj. „Briliantul” este acuzat că a rupt contractul fără să lupte.
11.04.2024 | 21:35
Adrian Mutu condamnat pentru ca a plecat de la CFR Cluj Nu e puternic asa cum stiu eu ca e Eu eram la Steaua si ma injurau suporterii
Adrian Mutu a fost taxat de Victor Pițurcă. Fostul selecționer consideră că antrenorul a plecat fără să lupte de la CFR Cluj. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a plecat de la CFR Cluj după înfrângerea suferită în fața Corvinului Hunedoara, scor 0-4, în sferturile Cupei României Betano. Victor Pițurcă nu a privit cu ochi buni plecarea „Briliantului” din Gruia. Fostul selecționer al României este de părere că Mutu a renunțat foarte ușor la postul său.

Adrian Mutu, condamnat pentru că a plecat de la CFR Cluj: „Nu e puternic așa cum știu eu că e. Eu eram la Steaua și mă înjurau suporterii”

Criza de la CFR Cluj l-a determinat pe Adrian Mutu să-și pună demisia pe masă, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Neluțu Varga i-a respectat decizia antrenorului în vârstă de 45 de ani. Totuși, Victor Pițurcă este de părere că Mutu a renunțat foarte ușor.

ADVERTISEMENT

„Piți” a sugerat că fostul său elev nu este atât de puternic pe cât credea. „Probabil că a simțit el că nu poate să realizeze ceea ce își dorește. Eu cred că, dacă el a renunțat atât de repede, înseamnă că nu e puternic așa cum știu eu că e.

Nu poți să renunți așa ușor la luptă. Trebuie să lupți! Eu eram la Steaua București și mă înjurau propriii suporteri. Imaginați-vă ce performanțe am obținut eu cu Steaua, dar am strâns din dinți, am stat și am luptat. (n.r.- despre faptul că a fost contestat la națională) La echipa națională tot timpul vor fi contestatari”, a declarat Victor Pițurcă, la TV Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Victor Pițurcă l-a „înțepat” pe Adrian Mutu: „Ce legătură avea? Ce i-a făcut Tachtsidis?”

Adrian Mutu a declarat, în exclusivitate, pentru FANATIK nu vrea să-l mai vadă vreodată în fața ochilor pe grecul Panagiotis Tachtsidis. „Briliantul” a fost șocat de gestul pe care mijlocașul l-a făcut în startul partidei cu Corvinul Hunedoara (0-4), când a umplut de sânge un adversar și a fost direct eliminat.

„(n.r.- despre declarația lui Mutu, în care „Briliantul” a spus că nu mai vrea să îl vadă pe Panagiotis Tachtsidis) Mi s-a părut și mie puțin ridicolă această exprimare. Ce legătură avea? Ce i-a făcut Tachtsidis?

ADVERTISEMENT

La fel și în cazul lui Mirel Rădoi (n.r.- la Universitatea Craiova), că și-a dat demisia, că nu știu ce a simțit. Domnilor, sunteți antrenori tineri! Dacă aveți jucători care vă fac probleme.

„Poate lui Mutu i-a fost rușine că a pierdut 0-4 cu Corvinul”

Sunt negativiști, nu urmează programul pe care îl vreți, nu joacă ceea ce vreți voi, trimiteți-i la echipa a doua și luați un pușți. Și băgați un puști, da?! Contează mult personalitatea lor, mândria lor.

ADVERTISEMENT

Ei sunt fotbaliști care au jucat la cel mai înalt nivel, mai ales Mutu. A jucat contra unor echipe mari, știe ce înseamnă să fii profesionist. Poate lui Mutu i-a fost rușine că a pierdut 0-4 cu Corvinul Hunedoara, dar trebuia să treacă peste, să fie luptător!”, au fost cuvintele lui Victor Pițurcă.

ADVERTISEMENT