Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Adrian Mutu, duel cu Rapid: „Nu te-au adus să te dezvolţi ca antrenor, ci să le câştigi trofee!”

Adrian Mutu are primul test important pe banca echipei lui Neluțu Varga de venirea în Gruia. „Briliantul”, împotriva fostei sale echipe. Analiză la Fanatik SuperLiga.
09.02.2024 | 21:57
Adrian Mutu duel cu Rapid Nu teau adus sa te dezvolti ca antrenor ci sa le castigi trofee
Adrian Mutu are 2 victorii pe banca ardelenilor înainte de meciul cu Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a prefațat la FANATIK SUPERLIGA derby-ul dintre CFR Cluj și Rapid. Noul antrenor al ardelenilor va avea parte de un duel special.

Adrian Mutu, atu important împotriva Rapidului înainte de derby: „Nu cred că e nicio surpriză”

Bănel Nicoliță a analizat la FANATIK SUPERLIGA duelul dintre CFR Cluj și Rapid: „Văd două echipe foarte puternice, organizate foarte bine. Vor să rămână aproape de FCSB, dar eu mi-aș dori un egal. Clar. 

ADVERTISEMENT

CFR-ul n-are meci ușor cu Rapidul, care câștigă deși nu are un joc foarte bun. Au câțiva jucători care pot decide meciul și asta e foarte important. Poate fi un meci care să fie decis de un jucător. 

Știm ce înseamnă Rapidul, presiunea și e clar că întâlnește un adversar puternic. Pentru Mutu nu cred că e nicio surpriză și îi cunoaște foarte bine pe jucători. Eu zic că Mutu va avea un atu”.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, avertizat înainte de CFR Cluj – Rapid: „Îi interesează doar în plan secundar”

Alin Buzărin l-a taxat pe Adrian Mutu: „Am văzut o declarație că a venit la CFR să crească. Eu cred că l-au luat să ia trofee și îi interesează doar în plan secundar sau terț dezvoltarea individuală tehnico-tactică a lui Mutu. 

Genul de fraze care nu trebuie rostite chiar dacă așa e. Și a făcut și Neluțu Varga una. ‘Urmează să vină la noi un antrenor și un prieten’. Păi tocmai aia nu e bine”.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a remarcat astfel de derapaje și în tabăra adversă: „Și dinspre Rapid vin două declarații cumva contradictorii. Bergodi spune: ‘Până la urmă un punct e un punct’. Filosofia italianului. Dup-aia vine domnul Angelescu și spune cam același lucru. 

Rapidul arată bine cu ofensiva de tip balcanic. Zici că e ‘Pisica albă, pisica neagră’. Toți Balcanii sunt acolo. Burmaz mie mi se pare simbolul eficienței în aceste trei meciuri, chiar dacă se cam evită cu kosovarii. A marcat de două ori în prelungiri și cu Oțelul în minutul 45+”.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a analizat meciul dintre CFR Cluj și Rapid: „Sperăm să nu mai facem în defensivă greșeli”

Cristi Balaj a prefațat derby-ul dintre CFR Cluj și Rapid: „Colaborarea noastră cu cei de la Rapid este excelentă, dar din punct de vedere financiar cheltuim mult mai mult decât sumele care au fost transferate din contul celor de la Rapid. 

Avem liniștea totuși din punct de vedere moral au fost transferați jucători de calitate în Giulești. Sunt jucători foarte buni. Rapid s-a întărit cu aceste transferuri”.

Suntem nerăbdători și asta e important. Avem acea poftă de joc și încredere în noi. Sperăm să nu mai facem în defensivă greșelile pe care le-am făcut în meciurile precedente și să avem o victorie”.

Președintele ardelenilor e și el sigur că Adi Mutu are un avantaj în fața lui Cristiano Bergodi: „Ar trebui să cunoască o mare parte din jucătorii din perioada în care a antrenat acolo și e un avantaj, iar astea sunt detalii care fac diferența. Le cunoaște plusurile și minusurile și suntem avantajați”.

Adrian Mutu, sub presiune la CFR Cluj

ADVERTISEMENT