Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bănel Nicoliță a anunțat deja cum va sărbători titlul FCSB. „Îmi iau fetele și…”. Cum se va freza

Bănel Nicoliță a anunțat deja la FANATIK SUPERLIGA cum va sărbători titlul câștigat de FCSB. Fostul mijlocaș se va vopsi în culorile roș-albastre.
04.02.2024 | 09:21
Banel Nicolita a anuntat deja cum va sarbatori titlul FCSB Imi iau fetele si Cum se va freza
Bănel Nicoliță a anunțat deja cum va sărbători titlul FCSB. „Îmi iau fetele și…”. Cum se va freza. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Titlul este mai aproape de FCSB ca niciodată în ultimii ani din SuperLiga, iar Bănel Nicoliță și-a făcut deja planurile. În direct la FANATIK SUPERLIGA, mijlocașul proaspăt transferat la CS Amara a dezvăluit că va sărbători lângă suporteri și se va vopsi în culorile clubului de suflet.

Bănel Nicoliță a anunțat deja cum va sărbători titlul FCSB. „Îmi iau fetele și…”. Cum se va freza

FCSB merge ceas în lupta pentru titlul din SuperLiga și este la 8 puncte distanță față de CFR Cluj și Rapid, cu un meci în minus disputat. Iar suporterii „roș-albaștrilor” sunt entuziaști. Bănel Nicoliță a anunțat deja cum va sărbători triumful din campionat al clubului finanțat de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Bănel Nicoliță a promis că va fi lângă suporterii celor de la FCSB împreună cu fetele sale, atunci când vor câștiga titlul. Mai mult, analistul FANATIK SUPERLIGA se gândește și la o schimbare de look cu dedicație pentru „roș-albaștri”.

Acesta a dezvăluit că își păstrează aceeași frizură, însă pe laterale se va vopsi în roșu și albastru după ce FCSB va câștiga titlul. Bănel Nicoliță este de părere că trupa lui Elias Charalambous și Mihai Pintili este greu de oprit în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Îmi voi lua fetele și voi merge alături de suporteri. Rămâne așa frezura asta frumoasă, mă fac roș-albastru pe laterale, 100%”, a anunțat Bănel Nicoliță la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul FANATIK.RO.

Bănel Nicoliță, uimit de decăderea lui Andrea Compagno: „Să cazi așa în cap”

Bănel Nicoliță nu explică situația lui Andrea Compagno de la FCSB, un jucător care îi putea ajuta enorm în lupta la titlul. Acesta nu l-a văzut pe golgheterul italian unul dintre jucătorii care să cedeze presiunii de la formația „roș-albastră”.

ADVERTISEMENT

„A venit pe bani mulți, a jucat fiind golgheterul campionatului și apoi să cazi direct așa în cap. În Compagno vedeam un jucător care să treacă mult mai ușor peste presiunea domnului Gigi. Putea să văd alt copil și să spun da, presiunea l-a distrus și de asta nu mai are rezultate, dar la Compagno nu m-am așteptat.

La Craiova cu siguranță și domnul Mititelu punea presiunea mare pe echipă, a cedat prea ușor. Un atacant cu atâta calitate în fața porții, un jucător de echipă cu personalitate să cedeze așa ușor, nu mă așteptam. Într-adevăr, poți să spui, jocul ok pentru că la FCSB nu vin foarte mult cu centrări.

ADVERTISEMENT

Sunt jucători mai tehnici cum e Coman, Olaru și așa mai departe care joacă alt stil de joc. Să cedezi așa ușor și să fii golgheterul României, cu atâtea goluri marcate. Chiar îmi pare rău de el, îl văd că e un băiat super și un băiat de echipă, am văzut tot timpul că colegii lui vorbesc frumos despre el, e de apreciat”, a spus Nicoliță.

Cum VA SARBATORI Banel Nicolita DACA FCSB IA TITLUL DE CAMPIOANA

ADVERTISEMENT