Sport

Adrian Mutu, gest emoționant pentru spitalele din România alături de Codin Maticiuc: „Voi face o donație importantă!”

Adrian Mutu s-a alăturat lui Codin Maticiuc și va face o donație importantă pentru spitalele din România.
27.10.2021 | 22:55
Adrian Mutu gest emotionant pentru spitalele din Romania alaturi de Codin Maticiuc Voi face o donatie importanta
ADVERTISEMENT

„Briliantul” a vizitat Spitalul de Urgență Bagdasar Arseni, unde a donat 30.000 de măști chirurgicale, însă acesta a precizat că nu se oprește aici.

Adrian Mutu a anunțat că a devenit ambasador al Fundației Metropolis și a spus că va face o altă donație importantă pentru spitalele din România.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu, gest emoționant pentru spitalele din România alături de Codin Maticiuc

Adrian Mutu a postat o fotografie pe contul personal de Facebook alături de Codin Maticiuc, dezvăluind că este unul dintre ambasadorii Fundației Metropolis și că va face o donație importantă pentru spitalele din România:

„Sunt mândru să vă anunț că de astăzi sunt unul dintre ambasadorii #spitalepublicedinbaniprivati ai @fundatiametropolis.

ADVERTISEMENT

Am început să merg prin spitale alături de @maticiuc_codin și să înțeleg cu adevărat nevoile și cum putem ajuta. În curând voi face o donație importantă împreună cu brandul Fenomeno drink”.

„Astăzi am fost la Spitalul de Urgență Bagdasar Arseni unde am donat împreună cu firma @bestachizitii 30.000 de măști chirurgicale.

ADVERTISEMENT

Dacă și voi vreți sa ne fiți alături o puteți face printr-un sms cu textul “FACEM” la 8845 pentru 2 euro pe lună. Ce ziceți, FACEM?”, a mai scris Adrian Mutu.

Nu este primul fotbalist care s-a implicat în proiectul lui Codin Maticiuc

Adrian Mutu nu este singurul fotbalist care a decis să se implice în proiectul lui Codin Maticiuc, la începutul anului, Dragoș Grigore, fundașul lui Rapid, făcea o donație de 20.000 de euro pentru renovarea spitalelor.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Dragoș Grigore avea numărul lui Codin Maticiuc de la Marius Niculae, care s-a implicat și el în proiectul acestuia.

„Salut, numele meu este Dragoș Grigore, și am numărul tău de la Marius Niculae. Poți să-mi dai numele, cum vrei tu…nu țin neaparat dar nici nu mă deranjează dacă spui… Ne place sa facem bine în liniște”, i-a scris fundașul lui Codin Maticiuc.

„Da, oamenii ăștia există . L-am convins apoi cât de important este sa mă lase sa povestesc. Acest exemplu sa fie cunoscut.

Poate alții îl vor urma, fie și doar printr-un sms la 8845 cu textul “FACEM” pentru ăia 2 euro lunari. A acceptat. Dragoș Grigore face parte din adevărata ECHIPĂ NAȚIONALĂ.

Știu dragul meu Dragoș că îți place sa faci “binele în liniște”, iartă-mă că nu te las de data asta și că am să strig cat am sa pot de tare. Iar voi ați face bine sa dați share.

Să audă toată țara, să preia ziarele știrile care contează. Mulțumesc. Și lui și vouă!”, scria Codin Maticiuc pe contul personal de Facebook în luna ianuarie.

ADVERTISEMENT