Sport

Adrian Mutu i-a luat apărarea lui Cristi Săpunaru după ce a vrut să-l bată pe Paramatti: „Nu a lovit pe nimeni, se descarcă!”

Adrian Mutu i-a luat apărarea lui Cristi Săpunaru, după ce căpitanul Rapidului a vrut să-l bată pe Lorenzo Paramatti la finalul partidei cu FC U Craiova, scor 2-3.
10.05.2022 | 19:38
Adrian Mutu ia luat apararea lui Cristi Sapunaru dupa ce a vrut sal bata pe Paramatti Nu a lovit pe nimeni se descarca
Cristi Săpunaru a cedat nevors la finalul partidei Rapid - FC U Craiova 2-3 și a avut un comportament huliganic alergându-l pe Paramatti, după ce italianul a marcat golul victoriei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Briliantul” consideră că Săpunaru a fost provocat și că fotbalistul oltenilor nu trebuia să le arate stema Craiovei fanilor rapidiști chiar pe Giulești.

Adrian Mutu i-a luat apărarea lui Cristi Săpunaru după ce a vrut să-l bată pe Paramatti

Adrian Mutu i-a luat apărarea lui Cristi Săpunaru după duelul pe care l-a avut cu Lorenzo Paramatti, la finalul partidei dintre Rapid și FC U Craiova, pierdut de către giuleșteni pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Nu a lovit pe nimeni, nu a apucat. Asta e lovire? Asta nu e lovire, e o împingere care se întâmplă într-un meci. Eram și eu acolo. Normal că nu mi se pare ok, dar nici așa.

Uite, aici nu a dat în Paramatti. Să fim serioși. Galben, probabil. Nea Nelu, dacă mata erai arbitru, dădeai roșu pentru asta? Păi sunt mii din astea în teren”, a spus Adrian Mutu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E supărat, se descarcă!”

„E supărat, se descarcă. Dacă se oprea, l-aș fi avut la următoarele meciuri. Mi s-a întâmplat și mie ca jucător, dar mi se pare prea mult pentru Paramatti. Adică să îi arăți stema în nas?

Se vede că e străin, nu faci asta pe Giulești. Un român nu ar fi făcut asta, nu faci asta pe Giulești, e o provoare pe față, nu trebuie să o faci. Știm că Rapid și Craiova sunt rivali, da?”, a continuat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Se știe foarte bine că Craiova are un complex al Rapidului de mulți ani, mai ales de la acel dureros 1-0 de pe Giulești, când a retrogradat. Știe și Paramatti, că e de câțiva ani în România. Și tu vii și ii arăți stema în nas unui jucător exemplar și reprezentativ pentru România?

Asta justifică nervii lui Săpunaru, până la urmă. Eu, ca antrenor, aș fi dorit ca el să își gestioneze sentimentele, dar îl înțeleg. Mă luaseră și pe mine nervii acolo pe teren, sincer”, a mai spus „Briliantul”.

ADVERTISEMENT