Fotbal intern

Adrian Mutu, mesaj către cei care l-ar fi putut sabota la națională: ”Să le fie rușine” + “Briliantul” a pierdut bani după divorț: ”Mi-am vândut casa de la Miami”

16.10.2019 | 23:28
Adrian Mutu mesaj catre cei care lar fi putut sabota la nationala Sa le fie rusine  Briliantul a pierdut bani dupa divort Miam vandut casa de la Miami
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu are o companie mai mult decât selectă pe locul 1 în clasamentul marcatorilor all-time de la echipa națională. ”Briliantul” ocupă această poziție de onoare alături de ”Regele” Gică Hagi. Ambii au marcat câte 35 de goluri pentru prima reprezentativă. Fostul jucător de la Chelsea și Juventus crede însă că putea să-l depășească pe Hagi, însă nu i s-a oferit ocazia.

Adrian Mutu, mesaj către cei care l-ar fi putut sabota la națională: ”Să le fie rușine”

Adrian Mutu recunoaște că a auzit zvonuri conform cărora s-a încercat sabotarea sa din drumul către depășirea recordului lui Gică Hagi. Actualul antrenor al celor de la Al Wahda nu are însă probe solide în acest sens, dar are un mesaj pentru cei care ar fi putut face asta.

ADVERTISEMENT

”Am auzit multe zvonuri. Nu știu ce să zic. Mie nu mi-a fost indiferent pentru că Hagi a fost un etalon al fotbalului. A fost un idol de-ai mei din copilărie și unul dintre visele mele era să-l depășesc pe Hagi la națională. Dacă se confirmă zvonurile, să le fie rușine!  Oricum, îmi pare rău că de-a lungul a 14 ani în care am fost la națională eu nu am venit atunci când am întâlnit echipe mici precum San Marino sau Luxemburg, care erau ușor de bătut.” a spus Mutu la emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu” de la gsp.

Mutu se mândrește că a marcat cele 35 de goluri pentru națională în mai puține meciuri decât idolul său, Gică Hagi: ”Am 35 de goluri în 77 de meciuri, iar Hagi le are în 126. Gică are 50 de meciuri în plus față de mine. Eu n-am simțit că au vrut să mă evite. Că am simțit sau nu… Nu eram nici într-o formă foarte bună”, a mai spus Mutu.

ADVERTISEMENT
Adi Mutu, dezvăluiri despre viața sa privată: ”Mi-am vândut casa din Miami la partaj. Am pierdut 3 milioane de euro”
Adi Mutu, dezvăluiri despre viața sa privată: ”Mi-am vândut casa din Miami la partaj. Am pierdut 3 milioane de euro”

Adi Mutu, dezvăluiri despre viața sa privată: ”Mi-am vândut casa din Miami la partaj. Am pierdut 3 milioane de euro”

Mulți au spus că Mutu și-a vândut din imobiliare pentru a-și plăti despăgubirile față de Chelsea. În realitate, ”Briliantul” spune că toate aceste tranzacții au apărut în urma divorțului.

”Casa de la Miami nu am vândut-o să dau banii lui Chelsea. Eu nu i-am despăgubit deloc. Casa s-a vândut pentru că am divorțat de Consuelo. Am făcut partajul. Nu m-am apucat de antrenorat pentru bani. M-am apucat din pasiune. Am fost și președinte sau director general, dar eu am vrut să fiu antrenor. Depinde la ce nivel vreau să trăiesc.

ADVERTISEMENT

Am patru copii. Dacă vreau să stau doar pe bărci și prin vacanțe e mai greu. Am avut și yacht. Acum nu-și mai permite nimeni care nu mai lucrează să stea în lux. Eu am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală.” a spus Mutu pentru sursa citată.