Sport

Adrian Mutu, mulțumit după Rapid – Petrolul 3-1: „Și-au asumat responsabilitatea!”. Care sunt jucătorii care pleacă de la echipă în ianuarie

Adrian Mutu a fost mulțumit de victoria obținută de Rapid în duelul cu Petrolul Ploiești, scor 3-1, lăudându-și jucătorii pentru evoluție.
14.12.2022 | 21:46
Adrian Mutu multumit dupa Rapid  Petrolul 31 Siau asumat responsabilitatea Care sunt jucatorii care pleaca de la echipa in ianuarie
Adrian Mutu, mulțumit după Rapid - Petrolul Ploiești. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul giuleștenilor este de părere că victoria vine într-un moment foarte bun pentru echipă, mai ales că Rapid a revenit pe podium.

Adrian Mutu, mulțumit după Rapid – Petrolul Ploiești

Adrian Mutu a fost mulțumit după victoria obținută de Rapid în confruntarea cu Petrolul Ploiești, scor 3-1, felicitându-și jucătorii pentru felul în care au evoluat:

ADVERTISEMENT

„Puteam să ne facem viața mai ușoară încă din prima repriză dacă ar fi marcat Ioniță din penalty. Am avut noroc sau bravura lui Moldovan ne-a scăpat de gol. 

Frumos fotbalul, trăiești emoții pe care rar le întâlnești în viața de zi cu zi. În ansamblu, cred că azi am jucat mai bine decât în ultimele două meciuri, am încercat mai mult, jucătorii și-au asumat responsabilitatea mai mult și s-au ridicat la nivelul unui club de talia lui Rapid.

ADVERTISEMENT

Ca antrenor mă gândeam cum e fotbalul făcut din episoade și cum se poate schimba soarta unui meci în decurs de zece secunde”.

Care sunt jucătorii care pleacă de la echipă în ianuarie

„Gicu Grozav a rupt liniile și dacă nu ești atent și unul dintre mijlocași îl pierde, nu mai ai cum să-l ajungi. Nu e nimic de spus de Gicu, a avut momente bune în carieră. Nu m-am supărat pe nimeni, am refulat că am fost egalați.

ADVERTISEMENT

Cei care au intrat în teren, au intrat bine. Ioniță are momente când îți arată că are o tehnică fină și o calitate peste mulți jucători din prima ligă, dar trebuie să le arate mai des”, a continuat Adrian Mutu.

„Sunt și astfel de momente în viața unui antrenor. Suntem obligați și de jocurile care au fost și de punctele care nu mai erau aceleași care erau înainte. Atât noi cât și restul echipelor suntem obligați să ținem pasul cu ce se întâmplă în acest moment.

ADVERTISEMENT

Vom aborda diferit meciurile din anul calendaristic următor. Mai avem un meci la Arad, foarte greu, iar luni ne vom întâlni și vom vorbi despre transferuri.

Am și luat niște decizii înaintea acestui meci: Vojtus, Marzouk și Dussaut nu intră în planurile mele pentru anul următor. Am fost forțat de împrejurări. Nu sunt supărat pe Vojtus, dar aș fi avut nevoie de el în perioada asta dacă nu lua roșu în Cupă.

Ar fi perfect un egal sau să nu câștige CFR-ul cu FCSB. Cred că nevoie să ne uităm în jurul nostru, atât timp cât ne facem treaba. Se încheie perioada asta, vrem să terminăm în primele trei”, a mai spus antrenorul Rapidului.

ADVERTISEMENT