Fotbal intern

Adrian Mutu nu are emoții înainte de startul Euro U21: „Nu îmi e frică de nimeni!”

23.03.2021 | 11:26
Adrian Mutu nu are emotii inainte de startul Euro U21 Nu imi e frica de nimeni
ADVERTISEMENT

Selecționerul echipei naționale de tineret, Adrian Mutu, se declară extrem de optimist înaintea turneului Campionatului European U21. România va debuta în turneu în data de 24 martie.

Adrian Mutu crede că tricolorii au toate șansele să aibă succes la meciurile pe care le vor juca în Ungaria, contra reprezentativelor similare ale Olandei, Ungariei și Germaniei.

ADVERTISEMENT

În 2019, tricolorii mici erau antrenați de actualul selecționer al primei reprezeintative, Mirel Rădoi. La Campionatul European de acum doi ani, România ajungea până în semifinale.

Adrian Mutu nu are emoții înainte de startul Euro U21: „Avem genii în echipă!”

Fără Dennis Man și Valentin Mihăilă, pe care Mirel Rădoi a ales să îi convoace la lotul primei reprezentative, naționala de tineret va avea o misiune dificilă în grupele Euro U21.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă va avea adversari tari, inclusiv Ungaria, pe care Adrian Petre o vede capabilă să facă o figură asemănătoare cu cea reușită de România în 2019, Adi Mutu este de părere că echipa sa poate face lucruri mari și de această dată.

„Naţionala de tineret are o identitate construită cu Mirel Rădoi în frunte. Când vorbesc de echipa naţională de tineret, nu îmi e frică de nimeni. Echipa e asul.

ADVERTISEMENT

Avem genii în echipă. De exemplu, portarul Vlad care apără. Fundaşii care bagă alunecări şi dau cu capul, mijlocaşii care aleargă peste tot şi vârfurile care dau goluri.

E timpul să treacă la alt nivel şi să arate tuturor că putem obţine ceva mai mult decât atât. Ei sunt actorii principali. Încercăm să punctăm informaţii care trebuie.

ADVERTISEMENT

Olanda este bună. Şi dacă nu erau buni spuneam că sunt buni. Nemţii ne-au bătut în semifinale aşa că vrem revanşa”, a spus Mutu pentru TVR.

Meciurile se pot vedea la televizor

Meciurile României de la Euro U21 vor putea fi urmărite la televizor, pe canalul TVR 1. Tricolorii lui Adrian Mutu vor juca în zilele de 24, 27 și 30 martie, după cum urmează:

  • România – Olanda, 24 martie (miercuri) – TVR 1 – ora 22:00
  • Ungaria – România, 27 martie (sâmbătă) – TVR 1 – ora 19:00
  • Germania – România, 30 martie (marți) – TVR 1 – ora 19:00

  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,50 este cota pentru ”1x în prima repriză” la meciul România U21-Olanda U21. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: