Sport

Adrian Mutu, precaut înainte de Rapid – Chindia și întâlnirea cu Toni Petrea: “O echipă foarte greu de desfăcut”

Adrian Mutu a vorbit înaintea partidei cu Chindia Târgoviște în etapa 27 din SuperLiga. Antrenorul Rapidului a dezvăluit obiectivul după calificarea matematică în play-off.
25.02.2023 | 10:40
Adrian Mutu precaut inainte de Rapid  Chindia si intalnirea cu Toni Petrea O echipa foarte greu de desfacut
Adrian Mutu a susținut conferința de presă premergătoare duelului cu Sepsi din play-off.
ADVERTISEMENT

Rapid primește vizita Chindiei Târgoviște în Giulești, sâmbătă, 25 februarie, de la ora 20:00. Formația pregătită de Adrian Mutu s-a calificat matematic în play-off-ul din SuperLiga, iar tehnicianul „alb-vișiniilor” a dezvăluit care este următorul obiectiv al echipei.

Adrian Mutu a anunțat obiectivul Rapidului după calificarea matematică în play-off: „Nu ne temem de nimeni”

Rapid a obținut calificarea matematică în play-off înaintea meciului cu Chindia Târgoviște în etapa 27 din SuperLiga. Echipa antrenată de Adrian Mutu a câștigat fără drept de apel primele meciuri ale anului pe stadionul Giulești, scor 3-0 cu Sepsi și 4-1 cu FC Voluntari, însă a pierdut ultima partidă cu 1-2 în fața celor de la FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

„Briliantul” este convins că lupta din play-off va fi incendiară și a vorbit despre duelul cu echipa lui Toni Petrea. Dâmbovițenii sunt neînvinși în 2023. Echipa mai valoroasă va câștiga campionatul. Noi suntem acum pe locul 4 şi mai departe ne dorim să ajungem cât mai sus. Obiectivul nostru e îndeplinit, dar când începe play-off-ul nu putem spune stop ambiţiilor. De aceea vom încerca să câştigăm fiecare meci şi să ajungem cât mai sus în clasament.

După ce se vor înjumătăţi punctele va fi un play-off incendiar, benefic pentru fotbalul românesc. Noi nu ne temem de nimeni şi cred că echipa cea mai valoroasă va câştiga campionatul”, a declarat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Rapid, meci greu pe teren propriu cu Chindia Târgoviște: „Se apără foarte bine”

Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au anticipat un meci greu pentru Rapid împotriva Chindiei Târgoviște, de aceeași părere fiind și Adrian Mutu. Tehnicianul giuleștenilor le-a sugerat jucătorilor săi să fie foarte atenți la contraatacul echipei antrenate de Toni Petrea.

„Este un meci foarte important pentru noi în economia campionatului, avem nevoie de puncte. Acum că suntem matematic calificaţi în play-off, în aceste meciuri rămase de jucat cel mai important lucru este să strângem cât mai multe puncte pentru a ne putea folosi de ele.

ADVERTISEMENT

Chindia se apără foarte bine, joacă foarte mult pe contraatac. E o echipă robustă, care e foarte greu de desfăcut. Trebuie să fim foarte atenţi pe aceste contraatacuri pentru că vârfurile lor pleacă foarte bine.

Ştim că este neînvinsă Chindia în acest an, dar totodată şi noi vrem să reîncepem să câştigăm. E un meci complicat, sper să avem forţa de a-i desface pe adversari şi de a înscrie”, a mai spus Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

Jayson Papeau ar putea reveni pe gazon în Rapid – Chindia Târgoviște: „Absenţa lui s-a simţit”

Jayson Papeau s-a accidentat teribil pe 8 octombrie 2022 în meciul Rapid – Botoșani, scor 1-1. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că fotbalistul francez a suferit o fractură de peroneu și ruptură de ligamente la gleznă. Adrian Mutu speră să-l poată trimite pe mijlocaș pe gazon în meciul cu Chindia.

„Papeau e un jucător a cărui absență s-a resimțit atunci în perioada imediat următoare accidentării. A fost un moment greu atunci. E un jucător spectaculos la care țin fanii, sper să am posibilitatea să-i ofer minute pentru a intra în formă”, au fost cuvintele lui Adrian Mutu.

Daniel Niculae, președintele celor de la Rapid, a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că Jayson Papeau va fi în lotul giuleștenilor pentru meciul cu Chindia Târgoviște. „Sunt fericit să fiu alături de echipă după mult timp. Sunt fericit că am revenit, așteptam asta de foarte mult timp.

A fost greu să stau departe de gazon, fotbalul este pasiunea mea și dacă nu joc sunt trist. M-am întors și voi da totul pentru echipă. Trebuie să joc ca să-mi recapăt încrederea, am nevoie de minute ca să îmi revin.

Mă simt bine în acest moment, dar am nevoie de timp pentru a reveni la cea mai bună formă. Vreau doar să joc, nu mi-e frică de accidentări”, a spus Jayson Papeau, la conferința de presă premergătoare meciului.

ADVERTISEMENT