Sport

Adrian Mutu, pregătit să aducă titlul la Cluj: “CFR mă responsabilizează”

CFR a dat lovitura prin aducerea lui Adrian Mutu la echipă. "Briliantul" le-a promis suporterilor 100% dedicare și angajament în lupta pentru titlu.
24.01.2024 | 17:13
Adrian Mutu pregatit sa aduca titlul la Cluj CFR ma responsabilizeaza
Adrian Mutu a semnat cu CFR Cluj un contract pe 2 ani si jumatate. foto: Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Neluțu Varga a făcut alegerea strategică de a-l aduce pe Adrian Mutu la conducerea echipei, înlocuindu-l astfel pe Andrea Mandorlini. Confirmarea oficială a acestei mutări a fost făcută de FANATIK, care a dezvăluit că “Briliantul”, împreună cu staff-ul său, vor încasa 35.000 de euro pe lună.

Mutu, motivat să ducă titlul la Cluj

“Pornesc cu gânduri mărețe, e o onoare să fiu la o echipă așa de titrată cum este CFR, mă bucur că am ajuns până la urmă și sper să facem treabă bună. E bine să revin în SuperLiga, într-adevăr, campionatul a crescut în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Venirea la CFR mă responsabilizează pentru că singurul obiectiv aici este de a câștiga. Nu avem alt obiectiv decât acela de a ne lupta pentru titlu și pentru grupele europene. Alte obiective la acest club nu sunt.

Ca orice antrenor îmi doresc un fotbal spectaculos pe placul publicului, dar  cel mai important este rezultatul. Sper să câștigăm multe meciuri, acesta este obiectivul meu principal”, a declarat Adrian Mutu pentru pagina de Facebook Fotbal Club CFR 1907 CLUJ .

ADVERTISEMENT

Rapid este ultima echipă pregătită de Mutu în SuperLiga

Adrian Mutu a semnat cu formația din Cluj un contract valabil pe 2 sezoane și jumătate. Mutu revine astfel în România și va antrena sub aceleași culori. Ultima formație din SuperLiga pregătită de “Briliant” este Rapid, echipă pe care a părăsit-o la începutul actualului sezon.

“Nu e o problemă, cunosc jucătorii, cu doi am jucat la echipa națională. Sunt băieți care știu ce înseamnă performanța, au câștigat trofee, unii au jucat la echipe importante în Europa.

ADVERTISEMENT

Important este să menținem acest spirit de învingător care este la CFR de mulți ani și să demonstrăm acest lucru pe teren. Vreau să spun suporterilor că de câte ori am fost la Cluj m-am simțit bine, am o mulțime de prieteni la Cluj.

De asemenea, meciul meu de retragere a fost la Cluj și mereu am avut o relație foarte bună cu publicul din Cluj. Sper să vină cât mai mulți la stadion să ne susțină, le promit că o să dau totul pentru acest club și o să am rezultate.

ADVERTISEMENT

CFR vine după un meci dificil, suntem obligați să câștigăm această partidă pentru a ne menține în lupta pentru titlu. Sau cel puțin pentru a stat sus în primele locuri până când va începe play-off-ul”, a completat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT
Tags: