Sport

Adrian Mutu s-a enervat la conferinţa de presă înaintea derby-ului: “Doar de FCSB mă întrebaţi! Nu mai este Dică, nu are rost să vorbim”

Adrian Mutu a fost iritat la conferinţa de presă de faptul că este întrebat mai mult de FCSB decât de propria echipă, înaintea derby-ului din SuperLiga.
05.11.2022 | 18:15
Adrian Mutu sa enervat la conferinta de presa inaintea derbyului Doar de FCSB ma intrebati Nu mai este Dica nu are rost sa vorbim
Adrian Mutu, pe banca Rapidului. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, pe Arena Naţională, derby-ul cu Rapid. Roş-albaştrii speră să revină pe loc de play-off cu o victorie în faţa rivalei, care ocupă locul doi, cu 32 de puncte.

Adrian Mutu s-a enervat la conferinţa de presă înaintea derby-ului: “Doar de FCSB mă întrebaţi!”

Adrian Mutu a fost iritat la conferinţa de presă premergătoare meciului de faptul că este întrebat mai mult despre FCSB decât despre propria echipă:

ADVERTISEMENT

“Important e să fim concentraţi pe ceea ce avem noi de făcut, să luăm 3 puncte. Vreţi să mă întrebaţi ceva despre Rapid? Doar de FCSB mă întrebaţi. Nu mai este Dică, nu are rost să vorbim. Nu seamănă niciun meci cu celălalt.

Ceea ce vorbesc, vorbesc la nivel de atitudine, de concentrare. Este un derby şi nu este nevoie de ingrediente în plus. Sebastian Colţescu este unul dintre cei mai buni arbitrii. Sper să aibă un meci uşor. 

ADVERTISEMENT

“Nu o să ne lăsăm duşi de o frenezie, de atmosferă. Este un derby, trebuie să fim pragmatici”

Vrem să fim o echipă echilibrată, care să facă bine faza defensivă şi faza ofensivă. Nu o să ne lăsăm duşi de o frenezie, de atmosferă. Este un derby, trebuie să fim pragmatici. Nu este problema mea defensiva celor de la FCSB, eu vreau doar să câştigăm. 

La nivel de ritm, au fost nişte meciuri foarte tari. Prefer să vorbim despre Rapid când luăm puncte, nu despre spectacol. La ce înseamnă meciuri, bineînţeles că mă gândesc că vor fi schimbări de jucători”, a spus Adrian Mutu la conferinţa de presă premergătoare derby-ului.

ADVERTISEMENT

“Campionatul este lung, au timp să revină. Nici celelalte echipe nu stau pe loc, lupta este crâncenă”

Pe Adi Mutu îl aşteaptă o săptămână dificilă, în care va avea de jucat meciuri cu FCSB, Farul şi Universitatea Craiova. Antrenorul Rapidului a declarat că va avea nevoie de toţi jucătorii pentru a trece peste aceste meciuri:

“Nu vreau să riscăm să avem accidentări, chiar dacă urmează o pauză lungă. În primul rând mă gândesc la acest meci, să trecem bine peste acest derby şi apoi mai vedem. În ansamblu, pentru cele trei meciuri din următoarea săptămână este nevoie de toţi jucătorii.

ADVERTISEMENT

Campionatul este lung, au timp să revină. Nici celelalte echipe nu stau pe loc, lupta este crâncenă. Eu cred că responsabilitatea şi abordarea acestui meci trebuie să fie la cel mai înalt nivel. Cred că sunt conştienţi de rivalitatea dintre cele două cluburi.

Avem o responsabilitate mare pe umeri şi faţă de suporterii noştri. Suntem într-o perioadă bună şi trebuie să ne consolidăm. Să rămânem aproape de Farul, care a câştigat şi lungeşte pasul. Dar cele mai importante cuvinte sunt responsabilitatea şi ambiţia”, a spus Mutu.

“Am vorbit cu Gică Hagi, dar acum nu mai spun ce am vorbit”

Lui Gică Hagi nu i-au căzut bine declaraţiile lui Adi Mutu de la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în care a dezvăluit discuţia pe care a avut-o cu “Regele” despre Denis Alibec, însă antrenorul Rapidului a declarat că situaţia s-a aplanat:

“Am vorbit cu Gică Hagi, dar acum nu mai spun ce am vorbit. V-a spus el că s-a supărat sau aţi dedus voi? Am vorbit de atunci cu Hagi, serios. Dar nu vă mai spun ce”, a declarat Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT
Tags: