Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Video. Horia Ivanovici vs Adi Mutu, la Fanatik SuperLiga, luni, 31 octombrie 2022! Analiza Rapid – CFR Cluj 2-1 cu Ioan Andone, Robert Niță și Andrei Trifan

Luni, 31 octombrie 2022, a fost iar show cu Horia Ivanovici! A doua ediție a Fanatik SuperLiga a analizat derby-ul Rapid - CFR Cluj 2-1 cu Ioan Andone, Robert Niţă şi jurnalistul Andrei Trifan! Live pe fanatik.ro, youtube şi facebook
31.10.2022 | 14:43
Video Horia Ivanovici vs Adi Mutu la Fanatik SuperLiga luni 31 octombrie 2022 Analiza Rapid  CFR Cluj 21 cu Ioan Andone Robert Nita si Andrei Trifan
Horia Ivanovici il are invitat special pe Adrian Mutu la Fanatik Superliga de luni, 31 octombrie, alaturi de alti invitati de marca
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a revenit în iarbă după 10 ani și a oferit o primă ediție de colecție pentru FANATIK SUPERLIGA. Au fost mai bine de patru ore în care iubitorii fotbalului și-au adus aminte ce înseamnă un adevărat talk-show sportiv.

Când se difuzează „Fanatik SuperLiga” cu Horia Ivanovici, ediția a doua

Edi Iordănescu, Adi Ilie, Robert Niță, Florin Gardoș și Andrei Vochin au fost invitații unei prime ediții eveniment din Fanatik SuperLiga. Plus intervenții ale lui Nicoae Dică, Neluțu Varga, Ștefan Gadola, Laszlo Dioszegi. Toate ingredientele pentru ca adevărații fani ai fotbalului să nu-și dea seama cum a trecut timpul.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este gata pentru ediția a doua! O emisiune de top, cu susținere pe măsură: Superbet este sponsorul principal, iar Aqua Carpatica sponsorul premium al Fanatik SuperLiga. Să facem show! LIVE pe FANATIK.RO! Luni, marți și vineri!

Toți microbiștii au liber la FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea va fi transmisă LIVE pe FANATIK.RO, pe contul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK. Și poate fi vizionată de oriunde și pe orice dispozitiv conectat la internet, fie că vorbim aici despre un telefon, un laptop, o tabletă sau chiar un televizor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI EMISIUNEA FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI

Unde poate fi vizionată emisiunea Fanatik Superliga cu Horia Ivanovici

Luni, 31 octombrie, de la ora 13:00, asigurați-vă că aveți un loc confortabil și conexiune cât mai bună la internet. Horia Ivanovici și invitații săi intră iar în culisele celor mai îndrăgite echipe din SuperLiga. Emisiunea poate fi urmărită în direct și înregistrat.

Abonați-vă acum la canalul de YouTube FANATIK sau dați like pe Facebook FANATIK.

Veți fi astfel siguri că nu veți rata nicio ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Și pentru că ne vedem la doar 13 ore după fluierul final la Rapid – CFR Cluj 2-1, ce invitat poate fi mai potrivit decât… însuși Adrian Mutu. “Briliantul” vine să discute cu cărțile pe față cu toți fanii care vor trofee în anul centenarului. Tot el este cel care le-a readus speranța, după un start de sezon de vis.

@fanatik.ro Horia Ivanovici vs Adi Mutu la Fanatik SuperLiga, luni, 31 octombrie. #fanatiksuperliga #horiaivanovici #fanatikro #mutu #adrianmutu #rapid #rapidbucurest #emisiune #online #safacemshow ♬ Military (Epic Hybrid Trailer) – EdRecords

Care sunt invitații emisiunii „Fanatik SuperLiga”, realizată de Horia Ivanovici

În afara lui Adrian Mutu, în platoul Fanatik SuperLiga vin și alți invitați cu nume. Robert Niță, eroul celebrului 5-4 al Forestei în “Ștefan cel Mare”, va fi față în faţă cu unul dintre cei mai iubiți dinamoviști, Ioan Andone. Iar între ei este și Andrei Trifan, redactor-șef la ProSport.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga te ajută să faci și profit la pariuri. În cadrul emisiunii avem rubrica “Fabrica de cote by Superbet”, care vine cu cele mai bune ponturi care te ajută să dai lovitura.

Nu uita! Ora 13:00! LIVE pe FANATIK.RO, pe contul de YouTube FANATIK sau pe pagina de Facebook FANATIK! FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI! Să facem show!

  • 14:30 este ora de începere a emisiunii „Fanatik SuperLiga”, care se va difuza în zilele de luni, marți și vineri pe FANATIK.RO, canalul de YouTube și pagina de Facebook
ADVERTISEMENT