Life

Adrian Mutu și soția sa, Sandra, apariție de senzație, ca nași! Show total pe ring

Adrian Mutu și soția sa, frumoasa Sandra, au bifat o apariție spectaculoasă în rol de nași. Imaginile momentului au fost făcute publice chiar de Pescobar.
04.03.2024 | 11:00
Adrian Mutu si sotia sa Sandra aparitie de senzatie ca nasi Show total pe ring
Adrian Mutu și Sandra au fost nași. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu și Sandra, nași la un eveniment la care a participat și celebrul Pescobar. Fostul fotbalist și soția sa au bifat o apariție de excepție și au ales ținute elegante, simple, dar care dau dovadă de rafinament.

Adrian Mutu și Sandra, nași la început de primăvară

Adrian Mutu și Sandra, actuala lui soție, au început primăvara cu dreptul, se poate spune. Mai exact, aceștia au participat la o petrecere de zile mari, nu oricum, ci în calitate de nași.

ADVERTISEMENT

La eveniment a participat și celebrul Pescobar- ce recent a întâmpinat mai multe probleme cu restaurantele sale. Tot antreprenorul este și cel care a făcut publice primele imagini cu fostul fotbalist.

Adrian Mutu și Sandra au bifat o apariție de excepție și au optat pentru ținute asortate, elegante. Frumoasa soție a „Briliantului” a îmbrăcat un costum negru, o bluză decoltată și pantofi cu toc asortați.

ADVERTISEMENT

Totodată, Sandra a ales o coafură lejeră, cu părul lăsat pe spate și cărare într-o parte. Cât despre Adrian Mutu, acesta nu s-a mai lăsat mai prejos. A ales, de asemenea, un costum negru, cămașă albă și cravată.

De-a lungul serii, în imaginile postate pe conturile de socializare de Pescobar, se poate observa că atât Adrian Mutu, cât și frumoasa Sandra, soția lui, au fost extrem de relaxați. Zâmbitori și cu chef de dans, cei doi au strălucit pe ringul de dans. Și, desigur, au dat tonul distracției în calitate de nași.

ADVERTISEMENT
adrian mutu sandra nași costum haine cravată pescobar
Primele imagini cu Adrian Mutu și soția lui.
Sursa foto: Instagram

Adrian Mutu are, la rândul său, un mariaj trainic

Fostul fotbalist are un mariaj care pare perfect cu Sandra, relația lor începând din anul 2012. Trei ani mai târziu, au devenit oficial soț și soție, într-o ceremonie de basm ce a avut loc la Biserica Sfântul Spiridon din Capitală.

Tot atunci, Adrian Mutu și Sandra și-au creștinat și băiatul. Tiago este cel de-al patrulea copil al fostului fotbalist, iar micuțul îi calcă acestuia pe urme, fiind pasionat de fotbal și activând deja în domeniu.

ADVERTISEMENT

„E mic, dar îi place, e înnebunit după fotbal. Face de două ori pe săptămână, dar el ar vrea zilnic. Toată ziua cere doar mingea. Când ajungem acasă, chiar și după antrenament, sare pe mine, ‘Hai, facem un fotbal?’. Abia îl domolesc”, spunea Adrian Mutu în 2022, citat de gsp.ro. 

În plus, nu este pentru prima dată când Adrian Mutu și soția lui joacă rolul de părinți spirituali. În anul 2018, Adrian Mutu și Sandra au fost nașii de botez al copilului celui mai bun prieten al „Briliantului”, notează spynews.ro. 

Sandra si Adrian Mutu, NASI MARI la o NUNTA FASTUOASA

ADVERTISEMENT
Tags: