Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mutu l-a contrat în direct pe Alin Buzărin. „Tu crezi că sunt antrenor la CFR Cluj pentru că sunt prieten cu Neluțu Varga?”

Adrian Mutu l-a contrat în direct pe Alin Buzărin, după ce ziaristul a scris într-un text de prietenia dintre antrenorul lui CFR Cluj şi Neluţu Varga.
10.03.2024 | 13:00
Mutu la contrat in direct pe Alin Buzarin Tu crezi ca sunt antrenor la CFR Cluj pentru ca sunt prieten cu Nelutu Varga
Mutu l-a contract în direct pe Alin Buzărin. „Tu crezi că sunt antrenor la CFR Cluj pentru că sunt prieten cu Neluțu Varga?”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA şi s-a contrat cu Alin Buzărin fiind nemulţumit că ziaristul a scris un editorial în care a scos în evidenţă relaţia de prietenie pe care “Briliantul” o are cu Neluţu Varga.

Mutu l-a contrat în direct pe Alin Buzărin. „Tu crezi că sunt antrenor la CFR Cluj pentru că sunt prieten cu Neluțu Varga?”

Fostul decar al echipei naţionale s-a arătat deranjat de această alăturare care s-ar traduce prin faptul că a ajuns antrenor la CFR datorită relaţiei de prietenie şi nu neapărat pe merit. Dialogul dintre cei doi:

ADVERTISEMENT

Mutu: Îl salut pe Nea Mihai, pe Alin Buzărin. Mi-a plăcut ultimul articol. 

Buzărin: Care articol? Ăla că eşti prieten cu Varga, că şi-a pus prietenul antrenor?

Mutu: Exact. Eu aş vrea să îţi spun în direct. Tu crezi că sunt antrenor la CFR Cluj pentru că sunt prieten cu Neluţu Varga? 

Buzărin: Nu, Doamne Fereşte!

Mutu: Şi atunci de ce scrii asta? 

“Voi nu-l cunoaşteţi pe Neluţu Varga sau nu ştiţi ce înseamnă prietenia”

Buzărin: Nu cred asta, aşa cum nu cred că ar fi trebuit licitată relaţia voastră de prietenie. Eu cred că eşti acolo pentru că ai fost jucătorul Mutu, antrenorul Mutu, mai puţin că eşti prietenul lui Varga. Sau întâmplarea face să fie şi aşa. La aia mă refer.

ADVERTISEMENT

Mutu: Dacă noi am fi prieteni şi te-ar întreba cineva dacă eşti prieten cu mine ce-ai spune?

Buzărin: M-ar onora. 

Mutu: Poate şi pe Neluţu. Uite, eu îl admir pe Nea Mihai Stoichiţă şi e gelos şi Gigi Becali. Dacă voi credeţi că sunt antrenorul CFR-ului pentru că sunt prieten cu Neluţu Varga, voi nu-l cunoaşteţi pe Neluţu Varga sau nu ştiţi ce înseamnă prietenia. În articolul tău despre Şumudică eu n-aveam treabă. În fine. 

Mutu: “Mi-ai luat tot ce am muncit eu. Vreau mai mult respect, în primul rând de la tine”

După ce a discutat despre alte subiecte, Adrian Mutu a revenit la “conflictul” iniţial cu Alin Buzărin, spunând că este supărat de faptul că insinuările despre prietenia cu Neluţu Varga îi ştirbesc munca de la CFR:

ADVERTISEMENT

“Citesc ceea ce scrii tu. Nu eşti un ziarist de ieri de azi, eşti vechi în meserie. Dar când ai aruncat-o pe aia şi cred eu că ai făcut-o gratuit, dacă tot e pe prietenii, când vreodată mă pune în fotbal cineva pentru că sunt prieten cu el.

Nu este ok. Nu poţi să îmi spui mie că sunt la CFR Cluj că sunt prieten. Mi-ai luat tot ce am muncit eu. Vreau mai mult respect, în primul rând de la tine. Nu este vorba de înţepat, dar nu este frumos. 

ADVERTISEMENT

“Dacă îmi spui că am ajuns undeva pe blat sunt supărat”

Nu poţi să îmi spui că m-a pus cineva antrenor că sunt prieten cu patronul? Eu cred că înţepătura asta gratuită nu îşi avea rostul. Poţi să spui că sunt slab, poţi să spui ce vrei tu.

Dar nu că cineva mi-a făcut cadou ceva. Sunt supărat, dar dacă îmi spui că sunt slab nu sunt supărat pe tine. Dar dacă îmi spui că am ajuns undeva pe blat sunt supărat”, a încheiat Mutu.

Mutu l-a contract în direct pe Alin Buzărin. „Tu crezi că sunt antrenor la CFR Cluj pentru că sunt prieten cu Neluțu Varga?”

ADVERTISEMENT