Fotbal intern

Adrian Petre, umilit încă o dată în derby-ul cu CFR Cluj! Ce au făcut vedetele Man, Coman și Tănase în timpul meciului. Foto

31.07.2020 | 22:34
Adrian Petre umilit inca o data in derbyul cu CFR Cluj Ce au facut vedetele Man Coman si Tanase in timpul meciului Foto
ADVERTISEMENT

FCSB a aliniat o formulă cu multe surprize în confruntarea cu CFR Cluj de pe Arena Națională. Atacantul Adrian Petre a fost din nou umilit de Gigi Becali și a fost ținut pe banca de rezerve, tânărul Istrate fiind titularizat în locul său, așa cum FANATIK a anunțat

Mai mult, după primele 15 minute, Adrian Petre a fost trimis la încălzire de Toni Petrea alături de juniorii Pantea și Pandele. Numai că, după 10 minute de alergări ușoare și exerciții de încălzire, Adrian Petre a fost retrimis în tribună.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu s-a sfiit să declare că este nemulțumit de atacantul pe care l-a adus din Danemarca pentru suma de 500.000 de euro și a susținut că vrea 300.000 de euro în schimbul său ca să “scape de el”:

Adrian Petre, umilit încă o dată în derby-ul cu CFR Cluj! Gigi Becali vrea să scape de el

„Ce putem să facem cu Petre? Mai avem contract cu el. M-a sunat impresarul și m-a întrebat cât vreau pe Petre, i-am zis că vreau 300.000. Eu am dat 500.000 și îl dau cu 300.000. O să dau banii pe el într-o săptămână sau două. Ce să facem? Trebuie să dăm banii pe el”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Patronul a vorbit și despre motivele pentru care Toni Petrea l-a înlocuit la pauză cu Gaz Metan: „L-a scos pe Petre ca să îi vedem pe juniori, eu i-am zis ca să îi vedem. El a zis că era obosit. El e fraier pentru că altfel zicea: „Așa am vrut eu”. O să vorbesc cu el ca să vă spună așa, să nu dea explicații”

FCSB, fără obiectiv în play-off! Florinel Coman, Dennis Man și Florin Tănase, “tolăniți” în tribune

FCSB și-a odihnit vedetele din atac în meciul cu CFR Cluj. Astfel, Florinel Coman, Dennis Man, Florin Tănase și Ovidiu Popescu au fost lăsați pe banca de rezerve. Ulterior, Florin Tănase și Ovidiu Popescu au fost trimiși la încălzire, pe finalul primei părți.

ADVERTISEMENT

FCSB nu are mai are niciun obiectiv în acest play-off după ce a câștigat Cupa României și și-a asigurat locul în Europa League în sezonul viitor. Formația lui Toni Petrea poate ajunge cel mult pe locul 3 la final.

Adrian Petre, umilit încă o dată în derby-ul cu CFR Cluj! Ce au făcut vedetele Man, Coman și Tănase în timpul meciului. Foto (2)
Adrian Petre, umilit încă o dată în derby-ul cu CFR Cluj! Ce au făcut vedetele Man, Coman și Tănase în timpul meciului. Foto

De celalaltă parte, cei de la CFR Cluj trag la titlu și au nevoie de victorie în meciul de pe Arena Națională. Echipa lui Dan Petrescu devine campioană dacă va învinge FCSB și se va impune luni, în meciul de pe terenul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

În precedentul meci de la Cluj, CFR s-a impus cu 1-0 după un meci în care roș-albaștrii conduși pe atunci de Bogdan Argeș Vintilă au ratat mai multe ocazii uriașe și ardelenii s-au impus după autogolul marcat de Ovidiu Popescu.

 

ADVERTISEMENT