Adrian Vasile e încântat de revenirea Cristinei Neagu: ”Calitatea poate compensa pauza”

Traian Terzian   
în Handbal
17/10/2020, 10:44
Adrian Vasile e încântat de revenirea Cristinei Neagu: ”Calitatea poate compensa pauza”
Antrenorul echipei de handbal feminin CSM București, Adrian Vasile, este încântat de revenirea Cristinei Neagu la antrenamente

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM București, Adrian Vasile, este încântat de revenirea Cristinei Neagu la antrenamente.

Liderul din teren al ”tigroaicelor” a fost infectată cu coronavirus și a fost nevoită să stea mai multe zile în izolare la domiciliu.

Neagu nu a putut face deplasarea în Norvegia pentru meciul pe care CSM București l-a pierdut cu Vipers Kristisnsand, în Liga Campionilor.

Revenirea Cristinei Neagu îl bucură pe Adrian Vasile

”Cristina a revenit la antrenamente de joi. După două săptămâni acasă este evident că ritmul ei a avut de suferit, dar calitatea pe care o are poate compensa aceste pauze. Trebuie să avem însă răgaz cu ea. Barbosa este în recuperare după accidentarea musculară din Norvegia. Este pe drumul cel bun, vom vedea la ora jocului cu Ferencvaros dacă ne putem baza pe ea”, a declarat Adrian Vasile despre revenirea Cristinei Neagu.

”Mereu e dificil să joci împotriva lui Ferencvaros, au relații de joc construite în mulți ani, au viteză de joc și de pasare foarte bună. Dacă nu le oprim, viteza lor comparată cu gabaritul nostru în apărare ar da un avantaj pentru ele. Cu siguranță știm ce ne așteaptă și suntem pregătiți.

Ele sunt luptătoare, așa cum am văzut și în ultimul meci din Danemarca, unde au reușit să câștige, deși n-au avut multe jucătoare. Sper să nu mă obișnuiesc cu această atmosferă tristă, deși aceasta va fi realitatea noastră în viitorul apropiat. Ne lipsesc spectatorii, într-adevăr, dar Sala Polivalentă are pentru noi o energie aparte”, a menționat tehnicianul.

”Au aceeași echipă de mult timp, se cunosc foarte bine, în ultimul joc s-au impus în Danemarca și nu e ușor de câștigat acolo. Vor juca în stilul lor, rapid. Ferencvaros a avut probleme cu coronavirusul, nu știu cine este apt și cine nu, dar grupul lor este foarte solid, fetele sunt unite”, a spus portarul CSM-ului, Jelena Grubisic.

”Atmosfera este ciudată cu sala goală, îmi aud colegele de la echipă și oamenii de la club care ne susțin. Îmi pare rău că nu sunt și fani, ei crează o atmosferă specială, una dintre cele mai frumoase din Europa, cu siguranță”, a mai afirmat Grubisic.

Chiar înaintea acestui joc, oficialii celor de la CSM București au anunțat cooptarea în staful tehnic a bosniacului Mehmedalija Mulabdic, care va antrena portarii. Acesta a semnat un contract valabil până la finalul actualului sezon.

CSM Bucureşti va juca următorul meci duminică, 18 octombrie, de la ora 17:00, pe teren propriu, cu Ferencvaros Budapesta, în etapa a cincea a grupei A din Liga Campionilor. Înaintea acestei partide, ”tigroaicele” ocupă locul patru, cu 4 puncte.

Închide ×