Life

Adriana Bahmuțeanu, reacție vehementă. Ce spune vedeta după ce o mamă din Ploiești a fost externată cu un alt bebeluș

Evenimentul de la Maternitatea din Ploiești care a stârnit un val de reacții. Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre faptul că o mămică a ajuns acasă cu un alt bebeluș.
13.02.2024 | 17:43
Adriana Bahmuteanu reactie vehementa Ce spune vedeta dupa ce o mama din Ploiesti a fost externata cu un alt bebelus
Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre gafa de la Maternitatea din Ploiești. Sursa foto: Pixabay, Facebook
ADVERTISEMENT

Situație de-a dreptul îngrijorătoare la o unitate medicală din Ploiești. Chiar dacă suntem în 2024, o confuzie de proporții a făcut ca o proaspătă mămică să plece acasă cu un alt copil. Cum s-a ajuns aici și ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre acest eveniment.

Incidentul de la Maternitatea din Ploiești a stârnit un val de reacții în rândul mămicilor

Un caz șocant s-a petrecut, zilele acestea, la o unitate medicală din Ploiești. O femeie care a mers la spital pentru a naște s-a trezit că a ajuns acasă cu un alt copil. Evenimentul straniu a agitat apele în rândul mămicilor care au reacționat imediat.

ADVERTISEMENT

Proaspăta mămică din Ploiești a trecut printr-un episod la care nu se aștepta și pe care nici nu și-l dorea să-l experimenteze, vreodată. Femeia a ajuns la spital pentru a aduce pe lume bebelușul ei cu care spera că va ajunge și acasă.

În aceeași zi cu mămica respectivă a mai născut și o altă femeie și se pare că asta a dus la o adevărată confuzie. Ambele mămici au născut fetițe, iar coincidența a făcut ca micuțele să aibă chiar și același nume.

ADVERTISEMENT

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești au încurcat bebelușii și, așa se face că mămicile au plecat acasă cu copiii greșiți. Norocul a fost că una dintre ele și-a dat seama și a revenit imediat la spital.

Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre faptul că femeia a plecat acasă cu un alt copil

Întâmplarea a stârnit un val de reacții în online, acolo unde mămicile s-au revoltat. Niciuneia nu i s-a părut normal ca astfel de evenimente să se întâmple în spitalele din România. Se pare că de aceeași părere este și Adriana Bahmuțeanu.

ADVERTISEMENT

Vedeta a fost invitată în emisiunea Star Magazin, acolo unde a discutat despre acest subiect sensibil și revoltător. Adriana nu înțelege cum este posibil ca asta să se întâmple în 2024. Vedeta pune totul pe lipsa de atenție și de profesionalism a cadrelor medicale.

”Neglijență în primul rând. Altfel nu văd cum s-ar putea interpreta această eroare de proporții. Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat dacă mămicile nu și-ar fi dat seama.”, a spus vedeta la Star Magazin, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Adriana Bahmuțeanu le-a luat partea mămicilor, mai ales că, de multe ori, acestea sunt confuze după ce nasc. Însă, este datoria cadrelor din spital să fie atenți la bebeluși pentru a nu mai exista astfel de evenimente pe viitor.

Vedeta a recunoscut în cadrul emisiunii menționate că această întâmplare este de-a dreptul șocantă. Evenimentul din Ploiești întrece orice imaginație și cel mai bine ar fi să nu se mai repete niciodată, în niciun spital din România.

ADVERTISEMENT