Fotbal international

Adriano a comis-o din nou: a mers să se uite la Cupa Mondială și a divorțat după 3 săptămâni de la cununie

Un fost atacant a mers alături de prieteni să se uite la Cupa Mondială, s-a întors după două zile și a divorțat la doar 3 săptămâni de la cununie.
06.12.2022 | 10:20
Adriano a comiso din nou a mers sa se uite la Cupa Mondiala si a divortat dupa 3 saptamani de la cununie
Adriano a divorțat după doar 24 de zile de la cununie. Sursă foto: captură foto - @adrianoimperador
ADVERTISEMENT

Adriano a divorțat de Micaela Mesquita, cu care să căsătorise la începutul lunii noiembrie după ce fostul atacant al lui Flamengo, Parma sau Inter a mers să se uite la Cupa Mondială cu prietenii și s-a întors după două zile.

Adriano a mers să se uite la Cupa Mondială și s-a întors după 2 zile

Adriano și Micaela Mesquita s-au despărțit după 24 de zile de la cununie. Principalul motiv a fost escapada fostului fotbalist, care a mers alături de prieteni să se uite la meciul Brazilia – Elveția de la Cupa Mondială.

ADVERTISEMENT

Potrivit publicației braziliene Globo, Adriano a mers la Vila Cruzeiro, însă a revenit acasă după două zile. Aventura fostului fotbalist brazilian a făcut-o pe Micaela Mesquita să depună actele de divorț.

De asemenea, petrecerea de nuntă a celor doi a fost anulată, iar Micaela Mesquita a plecat de la Adriano și s-a întors în Rochina, în sudul orașului Rio de Janeiro.

ADVERTISEMENT

Reacția Micaelei Mesquita după ce a divorțat de Adriano: „Să ne trăim viața!”

Micaela Mesquita a ținut să facă precizări în legătură cu evenimentul neplăcut din viața ei. „Mă doare în interior, dar nu voi rămâne în suferință. Să ne trăim viața!”, a fost mesajul Micaelei Mesquita.

Mai mult decât atât, fosta soție a lui Adriano a șters toate pozele împreună de pe rețelele de socializare. Fostul fotbalist al lui Inter nu i-ar fi dat de știre soției sale că va lipsi un timp îndelungat.

ADVERTISEMENT

În momentul în care Adriano a revenit acasă, cei doi s-au certat și au decis să pună capăt unui mariaj care a durat 24 de zile. Petrecerea de nuntă, care urma să aibă loc în următoarea perioadă, a fost anulată.

Adriano, victima unei știri false pe internet: „Vorbește fantoma cu voi”

Adriano a fost victima unui fake-news în presa locală din Brazilia. Despre fostul atacant al lui Inter a fost publicat că a murit din cauza unor împușcături.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist, în vârstă de 40 de ani, a reacționat ironic pe rețelele de socializare. „Vorbește fantoma lui Adriano cu voi”, a fost mesajul postat de Adriano.

ADVERTISEMENT