Life

Afacerea cu care Anda Adam vrea să dea lovitura: “Mi s-a părut un moment bun”

Anda Adam vrea să dea lovitura în lumea afacerilor. Cântăreața își va lansa un parfum cu o aromă puternică și persistentă, în cadrul unui mare eveniment din Vâlcea.
05.08.2022 | 18:10
Afacerea cu care Anda Adam vrea sa dea lovitura Mi sa parut un moment bun
Ce afacere a pornit Anda Adam. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Anda Adam vrea să fie mai vizibilă în lumea afacerilor. Artista în vârstă de 42 de ani își va lansa de curând un parfum, în cadrul celui mai mare festival din Vâlcea.

Anda Adam își va lansa un parfum. Se va întâmpla la cel mai mare festival din Vâlcea

Anda Adam spune că a stat patru luni să-i aleagă aroma parfumului, care ar fi unisex și cu o aromă puternică și persistentă. Solista își va promova afacerea la ”We Love Music Festival”, de la finalul lunii august, din Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Pentru ca fanii să-i testeze parfumul, Anda Adam va avea grijă să fie amenajat un stand la festivalul unde vor cânta peste 30 de interpreți români și internaționali de top.

”O să am și un stand acolo. O să fac sesiune de autografe și cu cei care vor fi prezenți acolo pentru că, săptămâna care urmează, înainte de acest festival supertare, la care noi vom și pe scenă, o să vin și cu un parfum pe care îl lansez.

ADVERTISEMENT

Este un parfum care se cheamă Swano, arată cam așa, vorbim de o lebăduță neagră. Este un parfum care arată bine estetic și vă promit că va crea dependență.

Este un parfum care dacă te-ai dat o dată, momentan rămâi setat pe el. L-am ales din vreo 200 și ceva de arome, vreo patru luni am tot mirosit. Este cam unisex și genul acela care lasă o dâră în spatele tău și nu este fresh și spre zona florală feminină”, a detaliat Anda Adam, la Observator.

ADVERTISEMENT

Parfumul Swano nu este singura afacere a Andei Adam. Cântăreața mai este proprietara unui club de fițe din Cluj, pe care-l deține împreună cu logodnicul său, Joseph.

Anda Adam este logodită cu Joseph de la finalul lui 2021. Se speculează că aceasta ar fi din nou însărcinată.

ADVERTISEMENT

”We Love Music Festival” va avea loc la marginea unei păduri din Râmnicu Vâlcea. Ce artiști internaționali vor urca pe scenă

Pe scena de la ”We Love Music Festival” vor urca cântăreți precum: Jay Sean, Ronan Keating și Lou Bega. Evenimentul nu este pentru o anumită categorie de vârstă, ci pentru toată lumea.

”We Love Music Festival se va desfășura pe Platoul Fețeni din  Râmnicu Vâlcea, la marginea unei păduri. Se vor asculta melodii care au fost hit și de la începutul anilor 2000.

Totodată, ”We Love Music Festival” va avea loc timp de 4 zile. Concertele se vor susține live, promit organizatorii.

ADVERTISEMENT