Life

Afacerea deschisă în mare secret de Anamaria Prodan. Din ce vrea să facă bani în plin război. Exclusiv

Anamaria Prodan a decis să își diversifice afacerile pe care le deține și, de această dată, a început să investească în domeniul militar, în industria de armament.
19.05.2022 | 15:53
Afacerea deschisa in mare secret de Anamaria Prodan Din ce vrea sa faca bani in plin razboi Exclusiv
Anamaria Prodan a început să investească, pe fondul războiului din Ucraina, în industria de apărare / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Anamaria Prodan și-a făcut apariția, ca o divă, îmbrăcată complet în negru, ca-n filmele de acțiune, la un eveniment la care, de cele mai multe ori, apar doar bărbați și, eventual, mămici cu copii care vor să vadă cum arată avioanele militare și mitralierele. Doar că Prodanca a ajuns acolo nu pentru a se distra și poza pe lângă avioane, elicoptere și pistoale, ci mânată de interese imediate, de afaceri.

Anamaria Prodan, investiție în industria de armament

FANATIK a aflat în exclusivitate că, de câteva luni încoace, Anamaria Prodan colindă pe la tot felul de conferințe legate de industria de apărare mânată de un singur gând: să dezvolte afacerea pe care a deschis-o în mare secret.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan s-a prezentat la deschiderea Black Sea Defence and Aerospace Exhibition Bsda 2022 care se desfășoară în București, la Romaero, iar acolo impresara a stat de vorbă cu responsabili ai diverselor firme din domeniu care își prezentau soluțiile în domeniul militar.

Evident, nu s-a mulțumit cu discuțiile pe care le-a avut și nu a ratat ocazia să se fotografieze cu militari ai forțelor SUA și a pus nenumărate întrebări despre armamentul de ultimă generație prezentat la standurile unor fabricanți de mitraliere și de armament ușor.

ADVERTISEMENT

Anamaria Prodan este unicul asociat al unei firme care se ocupă de consultanță în afaceri, dar care, din informațiile pe care le-am obținut, are interese în zona industriei de apărare, motiv pentru care ea, deja, a început să se intereseze de posibile contracte pe care le-ar putea încheia în domeniu.

Anamaria Prodan, intermediar pentru arme

Conform informațiilor obținute de FANATIK, ideea de a investi în domeniul industriei de apărare i-a venit după ce a participat, în luna martie, la o conferință în domeniul tehnologiilor radio și satelitare militare cu aplicații contracarării amenințărilor cu drone. Normal, a contat probabil și faptul că lângă România se desfășoară un război în toată regula după ce Rusia a atacat Ucraina.

ADVERTISEMENT

Firma pe care o deține Anamaria Prodan în domeniul militar – Berserker Defence- nu va produce însă armament, dar, conform informațiilor noastre, se va ocupa cu intermedierea vânzărilor de arme și tehnologii de apărare către entități statale.

Contactată de FANATIK, Anamaria Prodan a fost foarte misterioasă cu privire la acest subiect. ”Nu prea pot discuta despre acest domeniu”, ne-a spus impresara care a deschis firma în domeniul industriei de apărare în luna martie a acestui an, după ce l-a vizitat și pe ambasadorul Rusiei în România.

ADVERTISEMENT

Interesant este că printre cei care au însoțit-o la conferințele militare care au loc în București este chiar și un membru al familiei regale din Kuwait, Mohhamad AhmadMohammad Faisal, cel care, din informațiile apărute până acum, ar fi cel care are și îndatoriri pe parte militară în micuțul, dar bogatul stat din zona Golfului.

Anamaria Prodan și-a diversificat portofoliul de afaceri

”Am afaceri mai multe domenii, am în imobiliare, în domeniul sportiv, în fashion, în televiziune și am investit și în cryptomonede”, explica, acum ceva timp, pentru FANATIK, Anamaria Prodan. De altfel, ea a reușit să intre în topul revistei Capital, pe locul 141, care i-a cotat averea la o valoare între 40 și 60 de milioane de dolari.

”Toată lumea știe că fac bani din fotbal, dar fotbalul este o chestie de hobby, e un hobby foarte mare la mine. Dar eu nu stau în banii din fotbal. Am imobiliare, am crypto…”, ne mai precizat Anamaria Prodan estimând că imobiliarele reprezintă în jur de jumătate din averea sa, în timp ce restul este împărțit între fotbal, televiziune și afaceri din domeniul fashion.

De altfel, în ultima vreme, după ce au fost depuse actele de divorț de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan pare să investească în tot mai multe afaceri. De curând, alături de alți doi asociați, ea a deschis o sală de fitness în București, asta petrecându-se la doar câteva zile după ce și-a lansat, oficial, parfumul care-i poartă numele.

Mai mult, conform conturilor de socializare ale Prodancei, de curând ea a devenit partener și într-o companie de turism. Mai mult, ne-a dezvăluit Anamaria Prodan, urmează să investească și într-o afacere cu vinuri personalizate și care îi va purta, de asemenea, numele.

ADVERTISEMENT