Life

Afacerea prin care doi soţi din România au dat lovitura. Familia Popescu vinde direct la Mega Image

De unde provin, de fapt, cireșele pe care românii le cumpără de la Mega Image. Doi soți din România sunt cei care le cultivă.
03.07.2023 | 20:45
Afacerea prin care doi soti din Romania au dat lovitura Familia Popescu vinde direct la Mega Image
De unde provin cireșele de la Mega Image. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

Cine sunt cei care produc cireșele pe care românii le cumpără de la Mega Image. Fructele provin chiar din România, iar cei care le vând direct lanțului de magazine sunt doi soți din România. Familia Popescu a dat lovitura cu această afacere.

De unde provin cireșele de la Mega Image

Mulți români au cumpărat până acum fructe de la Mega Image, printre care și cireșele „Livada”. Clienții trebuie să știe că acestea sunt produse chiar în România, după cele mai înalte standarde, de un cuplu care a pus pe picioare o afacere de succes. 

ADVERTISEMENT

Totul a început în anul 2010, când soții Popescu au înființat o livadă de cireși, peri și pruni. Aceasta se întinde pe o suprafață de 30 de ha. Acum, 13 ani mai târziu, asigură din propria cultură fructe proaspete, de calitate superioară,  atât pentru piața internă, cât și pentru cea externă,

Atunci când și-au deschis afacerea cu care colaborează acum Mega Image, soții Popescu au avut grijă să aleagă cele mai bun soiuri, atât din punct de vedere calitativ, cât și cantitativ. Pe de altă parte, au grijă ca pomii fructiferi la cele mai înalte standarde.

ADVERTISEMENT

Producătorii fac tratamente respectând norme riguroase și folosesc numai produse fito-sanitare omologate și acceptate în România, dar și în străinătate. În plus, fructele soților Popescu nu se vând doar la Mega Image.

Acestea se găsesc în mai multe magazine de la noi din țară, însă pot fi achiziționate și direct din livadă. Cireșele se livrează în stare proaspătă sau se păstrează la temperaturi și în condiții cerute de soi, iar umiditatea și atmosfera sunt controlate

ADVERTISEMENT

Fructele sunt sortate cu ajutorul unor utilaje speciale, apoi sunt ambalate și se livrează cu mașini  izoterme frigorifice. Acesta este procesul prin care cireșele trec înainte de a fi vândute la Mega Image, conform CanCan.ro. 

Ce alte produse sănătoase mai găsesc românii

La Mega Image, românii pot achiziționa și alte produse sănătoase, nu doar cireșele produse de soții Popescu. În ultimii ani, compania s-a axat pe promovarea și vânzarea de produse din gama Gusturi Românești.

ADVERTISEMENT

Rețetele după care sunt produse alimentele sunt specifice țării noastre și nu sunt fabricate în străinătate. În modul acesta, compania deținută de belgieni încurajează producătorii din România.

ADVERTISEMENT