Life

Al Bano și Romina Power, tragedia care le-a spulberat liniștea. Ce s-a întâmplat cu fiica lor

Drama care i-a separat pe Al Bano și pe Romina Power. Ce a pățit fiica lor, în timp ce artiștii știau că se plimbă în toată lumea
27.12.2023 | 18:14
Al Bano si Romina Power tragedia care lea spulberat linistea Ce sa intamplat cu fiica lor
Drama care i-a separat pe Al Bano și Romina Power. Sursa foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Al Bano și Romina Power formează unul dintre cele mai celebre cupluri muzicale din toate timpurile. De-a lungul carierei lor, cei doi au pus milioane de zâmbete pe chipurile fanilor. Însă, nu multă lume știe că în spatele pieselor vesele despre dragoste, se ascunde o dramă.

Fiica lui Al Bano și a Rominei Power a dispărut fără urmă. Ultima dată a fost văzută în Mexic

Al Bano și Romina Power sunt doi dintre artiștii care nu mai au nevoie de nicio prezentare. De-a lungul timpului, cariera lor cu zeci de hituri a devenit cea mai bună carte de vizită pentru ei.

ADVERTISEMENT

Cuplul a urcat pe cele mai mari scene ale lumii, iar piesele lor au fost fredonate la unison de milioane de fani. Însă, la un moment dat, lucruri nu au mai mers deloc bine între cei doi.

Al Bano și Romina Power au avut o conexiune extraordinară nu doar pe scenă, ci în viața de zi cu zi. Relația lor a fost una extrem de puternică, dar se pare că un eveniment tragic i-a făcut să își spună adio.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la omofon.ro, dispariția fiicei lor i-a făcut pe cei doi artiști să se înstrăineze. Au simțit că nu mai au niciun motiv să trăiască împreună, cu atât mai puțin să fie fericiți.

Artiștii au căutat-o pe Ylenia timp de 20 de ani, dar fără succes

Relația dintre Romina și Al Bano a început pe vremea când cei doi erau niște puști. Artistul avea 24 de ani, iar Romina 16 ani. Ceea ce i-a adus împreună a fost pasiunea pentru artă. Ambii s-au întâlnit pe platourile de filmare de la pelicula ”Nel Sole”.

ADVERTISEMENT

Între cei doi, sentimentele au fost puternice de la prima vedere. Au devenit la scurt timp de nedespărțit, în ciuda criticilor și remarcilor răutăcioase primite de la cei din jur.

Relația lor a fost una controversată și contestată chiar de mama Rominei. Al Bano a fost mereu privit ca un bărbat fără farmec, așa că mama artistei i-a cerut să se despartă imediat de el. La polul opus, aceeași părere o aveau și părinții lui Al Bano despre iubita fiului lor.

ADVERTISEMENT

Din păcate, mult mai târziu, cei doi au fost nevoiți să treacă printr-o serie de evenimente nefericite. Artiștii au trebuit să își ascundă fiul, la propriu, după ce au primit mai multe amenințări că va fi răpit. Însă, acesta nu a fost singurul incident nefericit pentru ei.

Al Bano a oferit recompensă de 100 de milioane de dolari pentru găsirea fiicei lui

În 1994, fiica lor, Ylenia Maria a dispărut fără urmă. Aceea a fost una dintre cele mai puternice lovituri pe care le-a primit cuplul. Ylenia era de o frumusețe răpitoare, la fel ca mama ei. Fiica artiștilor le-a călcat pe urme și a cochetat de multe ori cu muzica.

La un moment dat, Ylenia Maria a renunțat la studiile din Londra pentru a călători în întreaga lume. De obicei, aceasta pleca singură și cu doar un rucsac în spate.

Ultima sa călătorie a fost în Mexic. Acolo, aceasta a început să exploreze viața de mahala și, din păcate, pare că s-a integrat acolo. Ultimele persoane care au văzut-o în viață au spus că nu se diferenția cu nimic de oamenii străzii.

Poliți a demarat o adevărată anchetă și a descoperit că Ylenia locuia într-o cameră de hotel cu un afro-american de 54 de ani. Acesta era implicat în trafic de droguri și de persoane și era un fel de guru pentru fiica lui Al Bano și a Rominei.

În urma audierilor, s-a descoperit că bărbatul nu a fost vinovat de dispariția Yleniei. Acesta a declarat că tânăra a ales să călătorească mai departe fără el.

ADVERTISEMENT