Fotbal intern

Al doilea set de teste pentru coronavirus la FCSB! Florinel Coman nu a mai absentat. Exclusiv

13.04.2020 | 15:27
Al doilea set de teste pentru coronavirus la FCSB Florinel Coman nu a mai absentat Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că luni a fost efectuat al doilea set de teste pentru coronavirus la FCSB. Fotbaliştii lui Bogdan Argeş Vintilă au fost testaşi din nou, la doar câteva zile după ce au trecut prin proceduri asemănătoare.

Noi teste pentru coronavirus la FCSB

Jucătorii FCSB au fost testaţi pentru coronavirus a doua oară, după ce joia trecută, pe 9 aprilie, au fost verificaţi pentru prima oară. FANATIK a aflat că Florinel Coman, absent la prima testare, a fost prezent de această dată.

ADVERTISEMENT

Printre absenţii de la a doua testare pentru coronavirus s-au numărat Harlem Gnohere şi Bogdan Planic, cei doi fiind plecaţi în Franţa, respectiv Serbia.

Duminică, oficialii FCSB au primite rezultatele pentru prima testare, iar toţi fotbaliştii vicecampioanei României au primit veşti bune. Niciunul dintre jucătorii lui Bogdan Vintilă nu a fost testat pozitiv pentru virusul COVID-19.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali vrea să-i bage în cantonament pe fotbalişti

În ultimele săptămâni, Gigi Becali a declarat în repetate rânduri că îşi doreşte ca fotbaliştii să intre în cantonament, chiar dacă România se află încă sub stare de urgenţă din cauza pandemiei de coronavirus.

“Eu am făcut testele şi toţi angajaţii şi toată lumea e negativă. Dacă toată lumea e negativă, lasă-mă să-i bag în cantonament, nu? Vor mai fi testaţi încă o dată luni.

ADVERTISEMENT

După urmează să facă antrenamente câte 6, 3 pe un teren, 3 pe altul ca să respectăm ordonanţele, o să facă 6 inşi, 3 serii de câte 6. Adică nu mai mult de 3 şi distanţare socială”, spunea recent Gigi Becali.

Liga 1 s-ar putea relua la începutul lunii iunie

Tot luni, în timp ce fotbaliştii FCSB erau testaţi pentru a doua oară, oficialii celor 14 echipe din Liga 1 au participat la o videoconferinţă cu reprezentanţii LPF şi AFAN. Cel mai important punct pe lista discuţiilor a fost data când va fi reluat sezonul.

ADVERTISEMENT

În urma discuţiilor de luni, părţile au căzut de acord pentru două scenarii. Sezonul ar putea să fie reluat pe 2 sau 7 iunie, însă totul ţine de ridicarea stării de urgenţă în România.

Astfel, jucătorii din Liga 1 ar urma să înceapă pregătirile la mijlocul lunii mai. Cu toate acestea, şansele sunt minime ca meciurile din prima ligă, atunci când va fi reluată competiţia, să se dispute cu spectatori.

ADVERTISEMENT