Sport

Al Nassr, victorie incredibilă cu Al Batin! Echipa lui Ronaldo a marcat de trei ori în prelungiri, deși în minutul 90+3 era condusă cu 0-1. Ce notă a primit portughezul

Al-Nassr a câștigat partida pe teren propriu, scor 3-1 cu Al Batin în etapa 19 din Pro Saudi League. Echipa lui Cristiano Ronaldo a marcat de trei ori în prelungirile meciului.
03.03.2023 | 21:22
Al Nassr victorie incredibila cu Al Batin Echipa lui Ronaldo a marcat de trei ori in prelungiri desi in minutul 903 era condusa cu 01 Ce nota a primit portughezul
Toți ochii pe Cristiano Ronaldo în confruntarea Al-Nassr - Al Batin în etapa 19 din Pro Saudi League. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT
03-03-2023
19:53

Nota lui Cristiano Ronaldo în Al-Nassr - Al Batin 3-1

Cristiano Ronaldo a fost integralist în victoria incredibilă a lui Al-Nassr, scor 3-1 cu Al Batin în etapa 19 din campionatul Arabiei Saudite. Gazdele au înscris de trei ori în prelungiri și au întors soarta meciului, fiind conduși timp de 80 de minute. 

Starul portughez nu a avut foarte multe merite în victoria entuziasmantă a echipei sale de pe teren propriu. Deși a marcat de trei ori în etapa trecută, Cristiano Ronaldo nu a reușit să se facă remarcat, însă Al-Nassr și-a păstrat prima poziție în clasament. Evoluția ștearsă a portughezului a fost notată cu 6.9 de cei de la Sofascore, fiind printre cele mai mici calificative ale jucătorilor de la Al-Nassr. 

A. Madu a fost jucătorul cu cea mai mare notă, 7.9, de la Al-Nassr, fiind urmat de Ghareeb care a adus egalarea în minutul 90+3 cu 7.6. Ultimul pe podium a fost brazilianul Luiz Gustavo cu 7.5 care a pasat decisiv la primul gol al gazdelor din prelungiri. 

Sofascore

03-03-2023
19:41

Al-Nassr - Al Batin 3-1, în etapa 19 din campionatul Arabiei Saudite. Echipa lui Cristiano Ronaldo a întors scorul în prelungiri

Cristiano Ronaldo a fost titular la Al-Nassr în victoria de pe teren propriu, scor 3-1 cu Al Batin în etapa 19 din Pro Saudi League. Superstarul portughez nu a reușit să repete performanța din meciul trecut, când a marcat toate cele trei goluri în victoria lui Al Nassr cu Damac. 

Oaspeții au deschis scorul devreme, în minutul 17 prin Renzo Lopez, însă Al-Nassr a reușit să restabilească egalitatea în minutul 90+3 după golul lui Ghareeb din pasa lui Luiz Gustavo. În minutul 90+12, intrat în minutul 90, Al Fatil a reușit să dea lovitura și să marcheze.

Totuși, scorul final a fost stabilit în minutul 90+15 prin Maran. Grație reușitei obținute pe stadionul „Mrsool Park”, Al-Nassr și-a păstrat prima poziție, fiind la două puncte peste Al-Ittihad în clasament. 

03-03-2023
18:24

Al-Nassr, condusă de Al-Batin la pauză cu 1-0

Al-Nassr este condusă la pauză de Al Batin într-un meci din etapa 19 din Pro Saudi League. Renzo Lopez, atacantul oaspeților, a deschis scorul în minutul 17 din pasa venită de la Bukia. 

Cristiano Ronaldo nu a reușit deocamdată să își treacă numele pe lista marcatorilor, deși a fost folosit încă din primul minut de Rudi Garcia. 

Cristiano Ronaldo este din nou protagonist pentru Al-Nassr de această dată în fața celor de la Al Batin într-un meci din etapa a 19-a din Pro Saudi League. Starul portughez se află în fața unei noi demonstrații de forță după ce a marcat șapte reușite în ultimele trei meciuri pentru echipa lui Rudi Garcia.

Cristiano Ronaldo, titular în Al-Nassr – Al Batin. Echipa portughezului luptă pentru prima poziție

Deși a avut un început ezitant în tricoul lui Al-Nassr, reușind să marcheze abia în al treilea meci oficial, Cristiano Ronaldo a intrat în linie dreaptă și a început să doboare recorduri în tricoul saudiților. În ultima partidă, fostul atacant de la Juventus și Manchester United a înscris de trei ori și a ajuns la cota 8 în actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Transferat la începutul anului la Al-Nassr, Cristiano Ronaldo se află deja pe locul 6 în topul marcatorilor din Pro Saudi League, fiind al doilea golgheter al lui Al-Nassr după Anderson Talisca, cu 13 reușite, primul al campionatului. În urmă cu două etape, portughezul a marcat toate cele patru goluri în victoria lui Al-Nassr cu Al Wehda, scor 4-0 în etapa 16 din campionatul Arabiei Saudite.

Dacă va câștiga împotriva celor de la Al Batin, Al-Nassr va reveni pe prima poziție, ocupată de Al Ittihad care are un meci în plus. Meciul va avea loc pe stadionul „Mrsool Park” din Riyadh, arena pe care Cristiano Ronaldo a fost prezentat oficial la Al-Nassr.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi, succes pe banca lui Al-Tai în ultima etapă din Arabia Saudită

Mirel Rădoi traversează o serie pozitivă pe banca lui Al-Tai. Echipa antrenorului român, care câștigă un salariu de 1.200.000 de dolari pe an la formaţia saudită, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere și a ajuns pe locul 7 în clasament.

În ultimul meci, Al-Tai a câștigat, scor 3-2 pe terenul celor de la Al-Fateh și a ajuns la a doua victorie în trei meciuri. Gazdele au deschis scorul, însă în decurs de 12 minute echipa fostului antrenor al Universității Craiova a întors scorul.

ADVERTISEMENT

În minutul 70, Al-Fateh a egalat la doi prin Al Buraikan, însă Musona a adus victoria în prelungirile meciului. Pentru Al-Tai urmează duelul de pe teren propriu cu Damac. Împotriva lui Cristiano Ronaldo și a lui Al-Nassr, Al-Tai și Mirel Rădoi va juca abia pe 15 mai.

Al-Raed, înfrângere după ce Marius Șumudică a anunțat că se retrage din antrenorat

Marius Șumudică, antrenor la Al-Raed, a avut un anunț surprinzător cu puțin timp înaintea împlinirii vârstei de 52 de ani. Fostul antrenor al lui Astra Giurgiu sau CFR Cluj a precizat că se va retrage din antrenorat după aproape 20 de ani. Tehnicianul român a precizat că nu își va prelungi contractul cu echipa saudită la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

În ultima partidă, Al-Raed a suferit un eșec greu de digerat, scor 1-2 cu Al-Ettifaq. Deși echipa antrenorului român a deschis scorul în prima repriză, Al-Ettifaq a egalat până la pauză, iar în prelungiri a reușit să dea lovitura. În clasament, Al-Raed se află pe locul 12, cu 21 de puncte în 19 partide.

Cu 11 partide rămase până la finalul campionatului, Al-Raed se află la o distanță de cinci puncte de zona retrogradării. „În data de 4 martie 2023, mai exact peste două zile, împlinesc 52 de ani. A sosit vremea să stau mai mult alături de frumoasa mea familie, pe care, datorită fotbalului, am neglijat-o într-o mare măsură. 

Îmi cer scuze familiei și promit că foarte curând ei vor fi pe primul plan, cu riscul de a spune stop meseriei de antrenor. Fotbalul mi-a dat totul, dar familia mea merită mai multă atenție”, este o parte din anunțul retragerii făcut de Marius Șumudică.

ADVERTISEMENT