Sport

Alertă înainte de Petrolul – FCSB! 19 jucători au fost testați antidoping

Alertă înaintea derby-ului Petrolul - FCSB. Nu mai puțin de 19 jucători au fost testați antidoping. Prima reacție din partea „Lupilor Galbeni”.
26.10.2023 | 18:20
Alerta inainte de Petrolul  FCSB 19 jucatori au fost testati antidoping
Nouă jucători de la Petrolul au fost testați antidoping. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Petrolul – FCSB este unul dintre derby-urile etapei cu numărul 14 din SuperLiga. Partida de la Ploiești va avea loc sâmbătă, ora 20:30. Cu două zile înaintea meciului, nouă jucători ai prahovenilor au fost testați antidoping. Controlul a fost unul neașteptat, iar antrenorul Florin Pârvu a dat detalii la conferința de presă.

Alertă înainte de Petrolul – FCSB! 19 jucători au fost testați antidoping

Antrenamentul de joi dimineață al Petrolului a fost dat peste cap de o apariție neașteptată a unui control antidoping. Nu mai puțin de nouă jucători din tabăra „Găzarilor” au fost testați, iar antrenorul Florin Pârvu a venit cu detalii la conferința de presă premergătoare partidei.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul a fost nemulțumit de faptul că programul de la antrenament a fost dat este cap. Totodată, antrenorul ploieștenilor este convins că niciunul dintre jucătorii săi nu are emoții în privința rezultatului după prelevarea probelor biologice.

„Sunt nouă jucători din lot care au participat la doping. Au fost luați aleatoriu. Nu avem nimic cu acest lucru, e absolut normal, dar, știți, înaintea unui meci cu Steaua s-a intamplat… Foarte bine, n-avem niciun fel de problemă, încă o data spun lucrul acesta, dar ne-a disturbat puțin, așa.

ADVERTISEMENT

Controlul antidoping i-a dat planurile peste cap Petrolului

Aveam planificat să începem antrenamentul la o anumită oră, s-a întârziat. Știți și dumneavostră ce se întâmplă în aceste teste doping”, a declarat Florin Pârvu, la conferința de presă premergătoare duelului cu FCSB.

De asemenea, la antrenamentul de miercuri, FCSB a avut parte de același tratament. Nu mai puțin de 10 jucători ai vicecampioanei au fost testanți antidoping de către oficialii Agenției Naționale Antidoping la baza de la Berceni.

ADVERTISEMENT

„Ceea ce vreau să se înțeleagă e că suntem o echipă foarte în regulă la acest capitol, avem un staff medical foarte bun, totul se monitorizează, suntem foarte bine. Și dacă suntem dopați, suntem dopați cu antrenamente foarte bune și un spirit foarte bun”, a mai spus tehnicianul în vârstă de 48 de ani.

Victoria Petrolului din etapa trecută cu Universitatea Craiova, scor 3-1, a creat emulație în rândul fanilor „Lupilor Galbeni”, care au luat cu asalt casele de bilete pentru meciul de sâmbătă seară. Peste 10.000 de bilete s-au vândut cu două zile înaintea fluierului de start.

ADVERTISEMENT

Petrolul, fără victorie în fața FCSB-ului din 2015

Petrolul Ploiești ocupă locul 6 în clasamentul din SuperLiga, cu 19 puncte în 13 partide. De cealaltă parte, FCSB se află pe primul loc, cu 30 de puncte după 13 etape. Ultimul duel direct s-a încheiat cu victoria categorică a „roș-albaștrilor”, scor 4-1 pe Arena Națională.

După acea partidă, Leo Strizu și-a anunțat plecarea de la FCSB. Vicecampioana s-a impus și în meciul tur din sezonul trecut, scor 2-0 la Ploiești. Petrolul nu a mai câștigat împotriva echipei lui Gigi Becali din 2015, scor 1-0.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.87 este cota pentru „NG” la meciul Petrolul - FCSB