Sport

Alertă la FCSB înaintea returului cu Saburtalo Tbilisi, din Conference League! Darius Olaru a ieșit accidentat din derby-ul cu Rapid

Pierdere uriașă pentru FCSB! Menajat la începutul derby-ului cu Rapid, Darius Olaru a intrat la pauză, dar a ieșit accidentat după doar 25 de minute. Mijlocașul ar putea rata returul cu Saburtalo Tbilisi.
24.07.2022 | 23:25
Alerta la FCSB inaintea returului cu Saburtalo Tbilisi din Conference League Darius Olaru a iesit accidentat din derbyul cu Rapid
Alertă la FCSB înaintea returului cu Saburtalo Tbilisi, din Conference League! Darius Olaru a ieșit accidentat din derby-ul cu Rapid. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB i-a menajat pe Darius Olaru și pe Octavian Popescu în derbyul cu Rapid din etapa a doua din SuperLiga. Cei doi mijlocași au fost lăsați pe banca de rezerve, dar au fost introduși la pauză, când tabela arăta 2-0 pentru giuleșteni.

Darius Olaru a ieșit accidentat din Rapid – FCSB. Mijlocașul ar putea rata meciul cu Saburtalo Tbilisi

Olaru a rezistat însă pe teren doar până în minutul 75. Mijlocașul a intrat prin alunecare la Ștefan Pănoiu, Istvan Kovacs a dat fault pentru Rapid, dar cel care s-a accidentat a fost Olaru. Internaționalul român a acuzat probleme la unul dintre genunchi și a fost înlocuit.

ADVERTISEMENT

În locul lui Darius Olaru a fost introdus tânărul Alexandru Musi. Ar fi o pierdere uriașă pentru FCSB, dacă vicecampioana nu îl recuperează pe mijlocaș până joi, 28 iulie, când are loc returul cu Saburtalo Tbilisi din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League.

În prima manșă, gruzinii s-au impus cu 1-0. În momentul schimbării, Darius Olaru a fost surprins șchiopătând și dând din cap, nemulțumit că nu a putut continua în derby-ul de pe Giulești.

ADVERTISEMENT

Sezonul trecut, Olaru a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai vicecampioanei României. În ediția 2021-2022 de SuperLiga, mijlocașul central a marcat șase goluri.

Ofertă din Golf pentru mijlocașul roș-albaștrilor

Accidentarea vine cum nu se poate mai prost și pentru mijlocașul central. Gigi Becali anunțase recent că are o ofertă de cinci milioane de euro din zona Golfului pentru Darius Olaru. Finanțatorul roș-albaștrilor era dispus să își cedeze fotbalistul, dar pentru o sumă mai mare.

ADVERTISEMENT

„Au venit oamenii, am negociat, au fost la mine acasă. Eu am cerut 8 milioane, ei au dat 5 și le-am zis că fără 7 milioane nu îl dau. Acum rămâne să vedem. N

Nu pot să vă zic ce club era. Pot să vă zic doar ce depinde de mine. Ei au zis că negociem, dar oferta nu e de 7,5 milioane.

ADVERTISEMENT

Eu l-aș da cu 7,5 milioane, dar oferta lor este de 5. Dacă pleacă Olaru, eu zic să îmi facă Dumnezeu echipa. Dacă pleacă Olaru, o să intre altul și o să-l vând și p-ăla”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 4,65 este cota pentru „X solist” la FCSB – Saburtalo Tbilisi. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT