Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Alertă la naționala României! Postul unde suferă tricolorii înainte de preliminariile Euro 2024. Video exclusiv

România are mari probleme înaintea preliminariilor Campionatului European din 2024. Postul pe care Edi Iordănescu duce lipsă de soluții.
16.03.2023 | 09:37
Alerta la nationala Romaniei Postul unde sufera tricolorii inainte de preliminariile Euro 2024 Video exclusiv
Lipsă de soluții pentru zona de vârf din atacul naționalei României înaintea preliminariilor Euro 2024. Sursă foto: Colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România se pregătește pentru debutul în campania de calificare la Campionatul European din 2024. Edi Iordănescu a alcătuit deja lista preliminară cu stranierii pe care îi are în vedere pentru o eventuală convocare la partidele cu Andorra și Belarus. Specialiștii FANATIK SUPERLIGA au avut o dezbatere și au constatat că naționala suferă când vine vorba de postul de atacant.

România, mari probleme pe postul de atacant înaintea debutului în preliminariile Euro 2024: „Cât de greu este să găsim!”

Plecând de la ideea prelungirii contractului lui Denis Alibec la Farul, Ioana Cosma, Florin Gardoș, Bănel Nicoliță și Alin Buzărin au constatat că nu există prea multe soluții pentru postul de vârf în atacul naționalei României. Bănel Nicoliță este de părere că lipsa atacanților la naționala lui Edi Iordănescu vine ca urmare a transferurilor atacanților străini în SuperLigă.

ADVERTISEMENT

„Uitați cât de greu este să găsim un atacant! Avem străini și e greu dacă tu nu ai răbdare cu un atacant român să-i dai încredere”, a declarat Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA. În aceeași notă continuă și Alin Buzărin care l-a luat în vizor pe Jovan Markovic pentru kilogramele în plus.

„Cine o bagă în poartă? Și atunci îl aduci pe Dugandzic, îl aduci pe Luckassen, îi aduci pe toți. Markovic de la Universitatea Craiova dacă te apuci pe la echipa națională să vii cu caltaboși.

ADVERTISEMENT

El poate juca și vârf. Apropo de poza și cu Budescu și cu toate astea. Dar acum vorbim de convocări la echipa națională și e mult. Nu avem atacanți”, a spus Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

VEZI VIDEO MAI JOS

Andrea Compagno, subiect de dezbatere la FANATIK SUPERLIGA: „N-ajunge la naționala Italiei”

Discuția s-a îndreptat spre Andrea Compagno, golgheterul străin al SuperLigii la egalitate cu Marko Dugandzic. Recent convocat pe lista preliminară la naționala Italiei de Roberto Mancini, atacantul de la FCSB nu pare a fi alesul selecționerului este de părere Florin Gardoș.

ADVERTISEMENT

„N-ajunge, dar e mare lucru. M-aș bucura să fie acolo, pe cuvânt. Mie îmi place Compagno, dar nu cred că va ajunge pentru că e naționala Italiei și concurență mare. Mi-aș dori din suflet fără să-l cunosc.

Am jucat împotriva lui când era încă la FC U Craiova 1948. Mi se pare un băiat extraordinar. Am apreciat foarte mult că a învățat limba română repede”, a spus Florin Gardoș, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul Alin Buzărin, prezent în platoul emisiunii, nu este la fel de convins că Andrea Compagno nu va fi convocat la naționala Italiei pentru meciurile de la finalul lunii cu Anglia și Malta.

„Uite că ajunge Compagno la naționala Italiei. E pe lista preliminară, nu știu dacă va fi convocat, dar te-a pus pe lista preliminară. E mare lucru, e naționala Italiei”, au fost cuvintele lui Alin Buzărin.

Edi Iordănescu, lipsă de soluții din SuperLigă pentru atacul României: „Te duci 10 locuri în clasament”

Vorbind despre soluțiile lui Edi Iordănescu în zona de vârf, Alin Buzărin a precizat că este nevoie să cobori mult în clasamentul SuperLigii pentru a vedea un atacant român promițător. De asemenea, specialistul FANATIK nu îl vede pe Daniel Paraschiv de la Hermannstadt să joace ca număr „9” la națională.

„Noi căutăm, am mai făcut teoria asta. Uitați-vă la numărul 9 de sus în jos. Îl ai pe Alibec undeva și după mai trebuie să te duci 10 locuri în clasament. Daniel Paraschiv nu e genul ăla de vârf de careu. Și pe ce loc e Paraschiv? Nu prea îl zăresc”, a remarcat Alin Buzărin, la FANATIK SUPERLIGA.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri.Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT