Sport

Jovan Markovic, mesaj pentru contestatari înainte de meciul cu FCSB: „Mă simt bine. Eu și staff-ul știm câte kilograme am”. Video

Jovan Markovic (21 de ani) e extrem de motivat înainte de derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB, care se va juca duminică seara, pe stadionul „Ion Oblemenco”.
16.09.2022 | 19:58
Jovan Markovic mesaj pentru contestatari inainte de meciul cu FCSB Ma simt bine Eu si stafful stim cate kilograme am Video
Jovan Markovic este evaluat conform Transfermarkt la 1,2 milioane de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Jovan Markovic este unul dintre jucătorii care pot decide rezultatul meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB, iar atacantul este extrem de motivat înainte de meci.

Jovan Markovic amenință FCSB: „Sper că voi da gol”

Markovic și-a început discursul prin a transmite un mesaj pentru regretatul Țîcă Zamfir, antrenorul care l-a descoperit pe Gică Popescu„Vreau să îi spun și în primul rând condoleanțe familiei Țîcă. O să fie un meci greu, dar sperăm să câștigăm și să urcăm în clasament”.

ADVERTISEMENT


Mirel Rădoi are mari așteptări de la Markovic și i-a transmis că „și dacă vrea și dacă nu vrea, trebuie să fie jucătorul care să facă diferența duminic㔄Nu am emoții pentru că e fotbal și încerc să îmi ajut echipa. E un meci important și sper că voi da gol și să ajut echipa să câștige pentru că avem nevoie. Mă simt bine în toate sistemele. Unde mă pune Mister acolo joc”.

Atacantul Universității Craiova a vorbit și despre seria de ratări din acest început de sezon: „E lipsă de concentrare, atât. Nu neapărat, șeful mă susține și dacă joc bine sau prost, indiferent de evoluțiile mele”.

ADVERTISEMENT

Criticat în ultimele săptămâni pentru că nu are o greutate optimă, Markovic le răspunde criticilor: „Eu mă simt bine, eu și staff-ul știm câte kilograme am. Plecăm cu prima șansă pentru că jucăm acasă”.

Markovic are și un mesaj pentru suporteri înainte de derby-ul cu FCSB: „La noi acasă publicul e minunat și îi așteptăm în număr cât mai mare să ne susțină. Avem suporterii și trebuie să avem moral mai bun.

ADVERTISEMENT

Noi trebuie să ne facem jocul și să îi batem. Sunt mulți jucători care s-au odihnit și nu contează că au jucat joi. Atmosfera va fi frumoasă ca de obicei”.

Jovan Markovic tocmai a devenit tată: „Este foarte frumos”

Jovan Markovic a publicat prima fotografie alături de fiul său. Sorin Cârțu i-a transmis în glumă că fotbaliștii adevărați fac două fete, însă atacantul nu își face griji.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre postura inedită de tată, jucătorul a spus: „Este foarte frumos. Nu prea am stat acasă foarte mult. Eu am făcut băiat”. „Golgheterii fac băiat”, a completat și Mirel Rădoi.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,32 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT