Sport

Alertă la PSG! Sergio Aguero a dezvăluit la ce echipă vrea să joace Leo Messi în sezonul viitor

Sergio Aguero, fostul fotbalist argentinian retras din activitate, a dezvăluit unde se va transfera Lionel Messi după despărțirea de PSG.
26.02.2023 | 14:33
Alerta la PSG Sergio Aguero a dezvaluit la ce echipa vrea sa joace Leo Messi in sezonul viitor
Sergio Aguero a dezvăluit următoarea echipă a lui Lionel Messi după despărțirea de PSG. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Viitorul lui Lionel Messi la PSG este incert, în condițiile în care, starului argentinian îi expiră înțelegerea cu parizienii în vară. O decizie oficială ar putea fi luată după „dubla” PSG – Bayern din optimile Ligii Campionilor. Sergio Aguero, fostul coechipier al lui Messi din atacul naționalei Argentinei, a mărturisit că Lionel Messi vrea să revină în America de Sud după despărțirea de campioana Franței.

Sergio Aguero a spus numele echipei la care se va transfera Lionel Messi după despărțirea de PSG

Sergio Aguero a dezvăluit că Lionel Messi vrea să se întoarcă în Argentina la Newell’s Old Boys după ce va pune capăt colaborării cu PSG. Este aceeași echipă de la care Barcelona îl transfera pe septuplul Balon de Aur în 2000. Sergio Aguero, fost atacant la Manchester City și bun prieten cu Messi, a făcut anunțul într-un interviu acordat celor de la UOL.

ADVERTISEMENT

„Lionel Messi ia în calcul să se întoarcă la Newell’s Old Boys după ce contractul cu PSG îi va expira”, a declarat Sergio Aguero în cadrul unui interviu, citat de Mundo Deportivo. Încă din urmă cu șase ani Lionel Messi și-a exprimat înclinația spre echipa de la care a pornit în fotbalul profesionist.

„Dacă ar fi să mă întorc mâine în Argentina, ceea ce mi-ar plăcea, clubul pentru care aș juca ar fi Newell’s. Am mai spus-o și înainte: nu știu când se va întâmpla asta, dacă se va întâmpla asta sau nu. 

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, încântat de ideea revenirii la Newell’s Old Boys: „Mi-ar plăcea să joc în campionatul Argentinei”

„Dacă stau să mă gândesc, acea zi va veni în câțiva ani, asta dacă voi merge vreodată acolo. Realitatea spune însă că nu știu ce se va întâmpla de azi pe mâine, deci nu pot spune sau promite că mă voi întoarce acolo, pentru că nu ar fi corect din partea mea să fac asta. 

Pot să vă asigur că mi-ar plăcea să joc în campionatul Argentinei pentru Newell’s Old Boys, dar asta depinde de mai multe lucruri”, a mai spus Lionel Messi, potrivit Bleacher Report.

ADVERTISEMENT

Newell’s Old Boys se află pe locul 10 din 28 în Liga Profesional după patru partide. Fosta echipă a lui Lionel Messi a înregistrat două victorii, o remiză și o înfrângere în primele patru meciuri din campionatul Argentinei.

Fabrizio Romano a dat detalii importante despre viitorul lui Messi la PSG

Jurnalistul italian Fabrizio Romano a oferit detalii cu privire la viitorul lui Lionel Messi. Cunoscutul jurnalist a precizat că „decarul” naționalei Argentinei nu are oferte de transfer de la PSG. „Nu sunt sigur că situația s-a schimbat. Messi negociază în prezent doar cu PSG, au avut o întâlnire în persoană cu tatăl său Jorge și, de asemenea, a confirmat că nu are oferte de la Barcelona în acest moment.

ADVERTISEMENT

„A fost doar o întâlnire de deschidere cu PSG – vor urma mai multe în următoarele săptămâni pentru a decide detaliile noului contract, inclusiv salariul, durata acordului și multe altele. Sunt faze incipiente, acum”, a spus Fabrizio Romano, potrivit Caughtoffside.


  • Cota NETBET pentru PSG: 1,30 este cota pentru „1 solist” la meciul PSG – Nantes.

ADVERTISEMENT