ADVERTISEMENT
Life

Alex Bodi are o nouă iubită? Alături de cine a fost surprins, în plin scandal cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi are o nouă iubită? Afaceristul a fost surprins alături de o cunoscută dansatoare, în plin scandal cu Bianca Drăgușanu.
Autor: Andreea Stanaringa | 31.05.2021 | 15:59
Alex Bodi are o nouă iubită? Alături de cine a fost surprins, în plin scandal cu Bianca Drăgușanu
Alex Bodi are o nouă iubită? Alături de cine a fost surprins, în plin scandal cu Bianca Drăgușanu. Sursa foto: Colaj Fanatik

Alex Bodi a fost surprins în compania unei cunoscute dansatoare, iar relația dintre ei pare să fie una foarte bună, poate mai mult decât o prietenie.

ADVERTISEMENT

Afaceristul s-a fotografiat alături de brunetă și a postat imediat pe rețelele de socializare. Cei doi se comportă ca un adevărat cuplu, însă niciunul dintre ei nu a confirmat relația.

Este vorba despre Bianca Iordache, o cunoscută dansatoare. Se pare că bruneta l-a cucerit deja pe afacerist, care se află într-un scandal uriaș cu Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi are o nouă iubită? Alături de cine a fost surprins, în plin scandal cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi a fost văzut alături de Bianca Iordache, cu care s-a și fotografiat. Ipostazele în care au apărut dau de înțeles că relația lor nu este doar una de prietenie.

ADVERTISEMENT

Bianca Iordache s-a fotografiat în prezența milionarului, iar acesta a distribuit fotografia pe InstaStory.

Cei doi păreau să se simtă foarte bine împreună, fiind destul de apropiați. Dacă Alex Bodi și Bianca Iordache formează un cuplu, niciunul nu a oferit detalii legate de acest subiect.

După căsniciile eșuate din trecut și după despărțirea de rusoaica Daria Radionova, deși spuneau că vor copii împreună, se pare că afaceristul a trecut la următoarea lui cucerire.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi și Bianca Iordache
Alex Bodi formează un cuplu cu Bianca Iordache? Sursa foto: Instagram

Recent, Alex Bodi a mărtrisit, în cadrul unui interviu la Xtra Night Show, că nu este niciodată singur și mereu există o persoană în viața lui.

„Tot timpul există în viața mea cineva, poate una, poate mai multe, n-am o relație stabilă cu nimeni, dar n-am fost niciodată singur”, spunea Alex Bodi, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Afaceristul din Mediaș nu a spus dacă Bianca Iordache este sau nu partenera lui de viață. Alex Bodi nu a avut prea mult succes în plan sentimental, judecând după numeroasele despărțiri de care a avut parte.

Totodată, Alex Bodi a mai spus că niciodată nu caută femei și că poate să aducă o persoană lângă el atunci când aceasta îi lipsește.

ADVERTISEMENT

Fostul Biancăi Drăgușanu a declarat că nu și-a pierdut încrederea în iubirea adevărată, chiar dacă a avut multe dezamăgiri în trecut.

„Nu caut niciodată femei. Sunt ok. Sunt singur și pot să fiu cu cine vreau. Mie dacă mi-e dor de cineva, aduc dorul de mine. Da, mai cred în iubire, tot timpul. Nu au legătură dezamăgirile”, a mai spus Alex Bodi, potrivit sursei citate anterior.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!