Life

Alex Bodi s-a săturat de mesajele răutăcioase. Ce le-a transmis haterilor fostul Biancăi Drăgușanu

22.01.2021 | 22:13
Alex Bodi sa saturat de mesajele rautacioase Ce lea transmis haterilor fostul Biancai Dragusanu
ADVERTISEMENT

Alex Bodi s-a săturat de mesajele haterilor, motiv pentru care a decis să le transmită un mesaj subtil pe rețelele de socializare. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu este mai dur ca niciodată cu cei care îi vor răul. 

După ce a stat mai bine de o lună în spatele gratiilor, Alex Bodi se află acum în arest preventiv și este cercetat în continuare în dosarul de proxenetism, trafic de persoane și de droguri de mare risc. Afaceristul din Mediaș este convins că va trece cu bine peste această perioadă și că este nevinovat.

ADVERTISEMENT

Sătul de mesajele răutăcioase din partea internauților, Alex Bodi le-a dat o replică dură prin intermediul unei postări pe Instagram.

Alex Bodi s-a săturat de mesajele răutăcioase. Ce le-a transmis haterilor fostul Biancăi Drăgușanu

Alex Bodi nu trece prin cea mai bună perioadă din viața lui, însă Daria Radionova, rusoaica din Anglia cu care este împreună de câteva luni, face ca lucrurile să fie mai ușor de suportat pentru el. Deși are mulți urmăritori pe rețelele sociale, nu toți îi transmit doar mesaje pozitive.

ADVERTISEMENT

Afaceristul din Mediaș a vrut să le închidă gura haterilor și a postat un mesaj subtil pe InstaStory, sperând ca numeroasele critici din partea internauților să se încheie.

„Nu are nicio șansă, strigau oamenii. Va reuși, a șoptit Dumnezeu”, este mesajul postat de Alex Bodi pe contul său oficial.

ADVERTISEMENT
Alex Bodi
Alex Bodi, mesaj subtil la adresa haterilor. Sursa foto: Instagram

Alex Bodi și Daria Radionova, la un pas de a se căsători

Recent, Alex Bodi și-a exprimat dorința de a se căsători cu noua lui iubită, Daria Radionova, care i-a fost alături tot timpul de când a fost ridicat de procurorii DIICOT. Cei doi au de gând să facă pasul cel mare cât mai curând, afaceristul din Mediaș fiind îndrăgostit până peste cap de frumoasa șatenă.

„Cred că da (n.r. întrebat dacă nunta va avea loc anul acesta). Din punctul meu de vedere este un eveniment ce se află pe lista de dorințe. Dar nu știu dacă vrea să se mărite cu mine, dar o s-o întreb, poate mai târziu, când voi avea șansa. Vedem ce o să fie, când o să fie, când o să ne permită timpul, situația, ca să se relaxeze lucrurile puțin.

ADVERTISEMENT

Atunci vom avea altă libertate și ne vom putea desfășura mult mai bine. O să fie bine, deși lumea credea că o să ne certăm și o să cedăm presiunii. Dar eu, în momentul de față sunt cel mai îndrăgostit, cel mai împlinit sufletește din toată viața mea”, a declarat Alex Bodi pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT