Fotbal intern

Alex Bourceanu, în cantonament cu FC U Craiova. Fostul căpitan al FCSB-ului îl va ajuta pe Stângă

23.01.2021 | 15:52
Alex Bourceanu in cantonament cu FC U Craiova Fostul capitan al FCSBului il va ajuta pe Stanga
ADVERTISEMENT

Alexandru Bourceanu a plecat în cantonamentul formației FC U Craiova de la Mogoșoaia. Fostul căpitan al FCSB-ului îl ajută pe Ovidiu Stângă în această perioadă, însă părțile vor semna un contract după cele două săptămâni de pregătire centralizată.

Oltenii, lideri în Liga 2, încearcă să-și consolideze staff-ul tehnic. După aducerea lui Ovidiu Stângă, Adrian Mititelu junior vrea să dea o lovitură de imagine prin aducerea fostului internațional Bourceanu.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, fiul lui Adrian Mititelu a avut mai multe intervenții prin care a încercat să explice situația juridică a clubului, după ce a apărut motivarea hotărârii prin care FC U Craiova nu are dreptul legal de a folosi denumirea de Universitatea Craiova.

Alexandru Bourceanu se află în cantonament cu FC U Craiova: „Îl apreciez mult pe Ovidiu Stângă”

Ovidiu Stângă și-a început treaba la FC U Craiova, echipă care se află pe primul loc în Liga 2. Tehnicianul vrea să-și completeze staff-ul tehnic prin aducerea lui Alexandru Bourceanu, fostul jucător al FCSB-ului. Fără experiență în cariera de antrenor, Bourceanu a început școala de antrenori, iar acum i s-a oferit șansa unei perioade de probe la FCU:

ADVERTISEMENT

„Am început școala de antrenori și am ales o colaborare la FC Universitatea Craiova ca antrenor secund al lui Ovidiu Stângă. Momentan voi sta cu Ovidiu alături de băieți în aceste două săptămâni. Sincer, mi-ar plăcea să continuăm împreună și după aceste două săptămâni, dar vom vedea după ce se termină cantonamentul cum vor sta lucrurile.

Vom discuta din nou și vom lua o hotărârare finală. Îl apreciez mult pe Ovidiu Stângă și îmi face mare plăcere să lucrez alături de el. Dar repet: hotărârea finală o vom lua ambele părți după finalul acestui cantonament,” a declarat Alexandru Bourceanu pentru ediție.ro

ADVERTISEMENT

În cariera de jucător, Bourceanu a evoluat pentru Dunărea Galați, Oțelul Galați, Poli Timișoara, FCSB, Trabzonspor, Arsenal Tula, Dunărea Călărași și Gloria Buzău

  • 35 de ani are Alex Bourceanu
  • 26 de meciuri la echipa națională are fostul mijlocaș

Ovidiu Stângă vrea să promoveze cu FCU: „Orice meci este greu”

Ovidiu Stângă a venit la clubul patronat de Adrian Mititelu după o experiență de antrenor secund la echipa de fotbal feminin a PSV Eindhoven. Conștient că lupta va fi grea, Stângă vrea să promoveze cu echipa din Bănie: „Cu cât se vor lupta mai multe echipe pentru promovare, cu atît competiția va avea un interes și mai mare. Partea a doua a campionatului o să fie mai grea și din cazua condițiilor meteo care sunt acum, plus acest virus, care oricând îți poate da peste cap primul „11″.

ADVERTISEMENT

Dar când este greu lupta este și una mult mai frumoasă. În acest moment sunt șase-șapte echipe care pot promova. Orice meci este greu. Emoțional sunt alături și Adrian Mititelu. Am avut o discuție telefonică cu domnul Mititelu și am fost și într-o vizită la dânsul. L-am găsit foarte pozitiv, chiar nu mă așteptam să îl întîlnesc așa de pozitiv, ținând cont de situația juridică în care este. Mi-a spus ce să le transmit din partea dânsului la băieți și mi-a zis să le spun că este alături de noi”

 

ADVERTISEMENT
Tags: