Sport

Alex Chipciu pariază totul pe Mihai Pintilii la FCSB: „Nu știu dacă putea să fie cineva mai nimerit decât el”

Alexandru Chipciu (33 de ani), fostul coechipier al lui Mihai Pintilii (38 de ani) de la FCSB, e convins că poate reuși să facă performanță din postura de antrenor.
11.01.2023 | 08:00
Alex Chipciu pariaza totul pe Mihai Pintilii la FCSB Nu stiu daca putea sa fie cineva mai nimerit decat el
Alex Chipciu pariază totul pe Mihai Pintilii la FCSB: „Nu știu dacă putea să fie cineva mai nimerit decât el”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alexandru Chipciu și Mihai Pintilii au jucat împreună la FCSB în perioada 2012-2014 și din nou în 2016, iar jucătorul celor de la Universitatea Cluj are mare încredere în calitățile sale de antrenor.

Alexandru Chipciu, mesaj pentru Gigi Becali: „Mi-ar fi greu să mă gândesc la altcineva”

Fostul fotbalist al FCSB e de părere că Gigi Becali trebuie să îl lase pe Mihai Pintilii să antreneze. A oferit și câteva argumente solide în sprijinul lui.

ADVERTISEMENT

„El e de foarte mulți ani în postura de antrenor secund. A învățat foarte multe lucruri. Cum e el acum antrenor la FCSB, nu știu dacă putea să fie cineva mai nimerit decât el”.

Chipciu știe că Mihai Pintilii este foarte bine văzut de jucători și are o relație specială cu ei: „El e de acolo și știe toate lucrurile. Stie să vorbească cu jucătorii și aceștia îl iubesc, din ce văd eu acolo”, a explicat mijlocașul pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Cu Leo Strizu pe făraș, Alexandru Chipciu e convins că Mihai Pintilii poate face performanță, însă are nevoie de încredere și răbdare din partea conducerii.

„Nu pot să zic ca a scos maximum, pentru că Steaua (n.r. FCSB) are jucători foarte buni, dar are rezultate foarte bune în ultimul timp”. 

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu speră că Pintilii va rămâne antrenor la FCSB: „A redresat situația”

Alexandru Chipciu e de părere că Pintilii a reușit să repună FCSB pe linia de plutire și merită o șansă: „Sincer, dacă aș fi patron și aș găsi un om care a redresat situația, mi-ar fi greu să mă gândesc la altcineva.

El e fratele meu, nu prieten, și mi-aș dori să rămână acolo cât mai mult timp”, a declarat fostul mijlocaș al FCSB pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii a dus-o pe FCSB pe podium, la șapte puncte de liderul Farul Constanța și are două victorii, un egal și o înfrângere ca antrenor al vicecampioanei României.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT