Sport

Un alt fotbalist își anunță plecarea de la FCSB: „Nu vreau să continui aici”. Ce spune despre criticile patronului Gigi Becali

Un fotbalist de la FCSB a anunțat public că s-a săturat de situația în care se află și vrea să plece din lotul roș-albaștrilor.
09.01.2023 | 11:56
Un alt fotbalist isi anunta plecarea de la FCSB Nu vreau sa continui aici Ce spune despre criticile patronului Gigi Becali
Rachid Bouhenna și-a anunțat public intenția de a pleca de la FCSB. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a ținut de cuvânt și a dat afară de la FCSB aproape toți jucătorii care l-au dezamăgit în prima parte a actualului sezon. A mai rămas doar unul, dar și cazul acestuia se poate rezolva în curând. Rachid Bouhenna, fotbalistul venit liber de contract în vară la FCSB, a anunțat public că vrea să plece din lotul formației conduse de Mihai Pintilii și Leo Strizu.

Rachid Bouhenna a anunțat public că vrea să plece de la FCSB: „Nu-mi place situația în care mă aflu”

FCSB a început de ceva vreme curățenia de iarnă, iar FANATIK a dezvăluit în exclusivitate plecările lui Andrei Dumiter, Marco Dulca și Bogdan Rusu. Ultimul a refuzat intenția roș-albaștrilor de a-l trimite la echipa secundă. De asemenea, Alexandru Musi, Ianis Stoica și Radu Boboc nu fac parte din planurile vicecampioanei României pentru partea a doua a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Pe lista neagră se află și Rachid Bouhenna, iar fotbalistul venit liber de contract în vară la FCSB și-a anunțat public decizia de a nu continua la echipa finanțată de Gigi Becali. Campion cu CFR Cluj în sezonul 2021/2022, fundașul algerian nu suportă situația în care se află.

„Eu încă sunt în vacanță. Nu sunt cu echipa în cantonamentul din Turcia, nu sunt la echipa secundă, mă antrenez singur, iar pe 16 o să vin la club. Nu știu nimic momentan, n-am vorbit cu nimeni: Mihai Stoica, Mihai Pintilii sau patronul. Nu vreau să continui aici, nu-mi place situația în care mă aflu, e normal”a spus Rachid Bouhenna, conform playsport.ro.

ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna nu mai vrea să continue la FCSB: „Aș fi zis că plec în secunda doi”

Rachid Bouhenna a precizat fără ezitări că nu mai vrea să facă parte din lotul condus de Mihai Pintilii și Leo Strizu, însă a mărturisit că familia sa joacă un rol important în decizia de a pleca din lotul campioanei României.

„Ei nu mă vor aici. Totuși, nu e atât de simplu, sunt și cu familia mea, copiii mei sunt la școală aici. Dacă aș fi fost doar eu, da, aș fi zis că plec în secunda doi. În ceea ce privește situația de la echipă până acum, nu am avut niciun conflict cu nimeni”, a mai spus Rachid Bouhenna.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 31 de ani, Rachid Bouhenna nu l-a convins pe Gigi Becali în cele nouă apariții pe care le-a avut în tricoul roș-albaștrilor, în stagiunea actuală. Mai mult decât atât, fotbalistul algerian a dezvăluit că nu se lasă intimidat de replicile acide ale patronului FCSB.

Rachid Bouhenna, despre criticile venite din partea lui Gigi Becali: „Știți cum e el, ce pot zice mai mult?”

Rachid Bouhenna a comentat atitudinea cu care a fost întâmpinat de Gigi Becali și a dezvăluit primele cuvinte ale patronului după transferul la FCSB. „Știu ce a zis patronul la scurt timp după ce am venit, că nu se mai bazează pe serviciile mele.

ADVERTISEMENT

Știți cum e el, ce pot zice mai mult? Nu prea mă interesează ce cred oamenii”, a mai spus Rachid Bouhenna. FCSB se află în perioada 8-20 ianuarie în cantonamentul din Antalya, la Belek.

Din lotul care se pregătește în Turcia nu face parte nici portarul Răzvan Ducan. În schimb, FCSB l-a luat în stagiul de pregătire pe tânărul David Popa, a cărui poveste a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,95 este cota pentru „nu marchează ambele echipe” la meciul AFC Hermannstadt – FCSB!

ADVERTISEMENT