Sport

Alex Chipciu se gândește la retragere după thriller-ul U Cluj – CFR Cluj 3-4: „O iau razna, ajung la demență!”

Alex Chipciu a avut un discurs uluitor după derby-ul Clujului. Declarații fără precedent ale mijlocașului lui „U”. Vrea să se lase de fotbal.
22.08.2023 | 00:54
Alex Chipciu se gandeste la retragere dupa thrillerul U Cluj  CFR Cluj 34 O iau razna ajung la dementa
Alex Chipciu vrea să se lase după U Cluj - CFR Cluj 3-4. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a reușit patru goluri și două assist-uri în acest început de sezon, însă Universitatea Cluj are șase puncte după șase etape. Dan Nistor și Ianis Stoica, au fost și ei șocați de deznodământul partidei.

Alex Chipciu, declarația sezonului după U Cluj – CFR 3-4: „O să ajung la demență, Alzheimer!”

Alexandru Chipciu nu mai poate față meciurilor tensionate și a ajuns la capătul răbdărilor: „Pentru mine n-a fost frumos meciul. Mă gândeam cu toată seriozitatea o să ajung la demenţă, la Alzheimer, e greu tare să mai joc fotbal, 100% o să vorbesc cu nevasta. E greu să mai joc, ţip încontinuu”.

ADVERTISEMENT

Seria declarațiilor uluitoare a continuat cu momentul în care jucătorii lui Andrea Mandorlini au redus din diferență: „Când au dat golul de 2-1 știam că vom pierde! Dacă intram cu 2-0 la pauză, câștigam 100%. Toată lumea se ducea în cap, ei veneau peste noi. Asta am simțit și asta s-a întâmplat”.

Mijlocașul în vârstă de 34 de ani a continuat în aceeași direcție: „Dacă nu avem apărare ajungem la retrogradare. Individual trebuie să ne asumăm mai mult. Sincer aşa o iau razna, risc să fac ceva cu sănătatea, fără caterincă acum”, a spus veteranul, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Alex Chipciu a obișnuit cu discursurile memorabile: „Suntem cam martalogi ca entuziasm. S-au băgat niște manele”

Alex Chipciu a făcut senzație la interviuri și după victoria cu 2-0 în deplasare cu Petrolul: „E frumos când câștigi. Dacă dai gol, e și mai frumos. Eram într-o situația cam dificilă, ne bucurăm că am luat toate punctele. Dacă nu-i luptă, ce poate să fie? E Manchester City în România? Sunt doar câteva echipe de calitate în lume, în rest, toate se luptă.

E ca în viață. Nu putem să jucăm baraj sau să retrogradăm, Doamne ferește. Nu e ușor, am zis că play-out-ul e diferit, sunt multe echipe fără probleme financiare, nu ca în anii trecuți. Sunt două echipe care pică și două care joacă baraj.

ADVERTISEMENT

Noi nu prea petrecem după victorii, suntem martalogi ca entuziasm. S-au băgat și niște manele, cum ne place nouă românilor. Am și uitat că jucăm în ziua de Paște, când e stresul ăsta cu retrogradarea pierzi din vedere multe lucruri, dar ne place.

Mereu ne gândim la cine dă gol. Doar ăla care dă gol e important? Toți jucătorii trebuie să-și facă partea lor. Cred că ar fi mai important să ne gândim toți la echipă”.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Dinamo, Ahmed Bani l-a acuzat că l-a înjurat în timpul meciului: „N-am nimic cu Alex Chipciu. Dacă lui i se pare normal să îmi adreseze injurii… N-am înțeles care e problema. Nu mă interesează”.

ADVERTISEMENT