Sport

Chipciu, un nou discurs memorabil după Petrolul – U Cluj 0-2: „Suntem cam martalogi ca entuziasm. S-au băgat niște manele”

Alex Chipciu a făcut senzație la declarații și după Petrolul - U Cluj 0-2. Polivalentul mijlocaș a dezvăluit cum se petrece în vestiarul „șepcilor roșii”.
16.04.2023 | 20:38
Chipciu un nou discurs memorabil dupa Petrolul  U Cluj 02 Suntem cam martalogi ca entuziasm Sau bagat niste manele
Chipciu, un nou discurs memorabil după Petrolul - U Cluj 0-2: „Suntem cam martalogi ca entuziasm. S-au băgat niște manele”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Cluj a obținut un rezultat mare în etapa a 4-a din play-out. „Șepcile roșii” au câștigat pe terenul Petrolului, scor 2-0, și s-au îndepărat din zona retrogradării. La declarații, Chipciu a făcut din nou senzație.

Un nou show marca Alexandru Chipciu. Declarații savuroase după Petrolul –  U Cluj 0-2: „E Manchester City în România?”

Victoria echipei lui Ioan Ovidiu Sabău a fost adusă de golurile marcate în prima repriză de veteranii Alex Chipciu (33 de ani) și Dan Nistor (34 de ani). Ca urmare a acestui succes, ardelenii au adunat 23 de puncte și ocupă locul 6 în play-out.

ADVERTISEMENT

Chipciu, fotbalistul care a deblocat tabela pe „Ilie Oană” a avut un nou discurs savuros la flash-interviu, fiind cu siguranță unul dintre cei mai buni fotbaliști români la acest capitol.

„E frumos când câștigi. Dacă dai gol, e și mai frumos. Eram într-o situația cam dificilă, ne bucurăm că am luat toate punctele. Dacă nu-i luptă, ce poate să fie? E Manchester City în România? Sunt doar câteva echipe de calitate în lume, în rest, toate se luptă.

ADVERTISEMENT

E ca în viață. Nu putem să jucăm baraj sau să retrogradăm, Doamne ferește. Nu e ușor, am zis că play-out-ul e diferit, sunt multe echipe fără probleme financiare, nu ca în anii trecuți. Sunt două echipe care pică și două care joacă baraj.

Noi nu prea petrecem după victorii, suntem martalogi ca entuziasm. S-au băgat și niște manele, cum ne place nouă românilor. Am și uitat că jucăm în ziua de Paște, când e stresul ăsta cu retrogradarea pierzi din vedere multe lucruri, dar ne place.

ADVERTISEMENT

Mereu ne gândim la cine dă gol. Doar ăla care dă gol e important? Toți jucătorii trebuie să-și facă partea lor. Cred că ar fi mai important să ne gândim toți la echipă”, a declarat Alex Chipciu, după Petrolul – U Cluj 0-2.

Pe Universitatea Cluj o așteaptă un meci facil în următoarea rundă. În etapa a 5-a a play-out-ului din SuperLiga, „șepcile roșii” vor primi vizita ultimei clasate CS Mioveni, formație ca și retrogradată în actul second. De cealaltă parte, Petrolul a pierdut fotoliul de lider în play-out.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui Florin Pîrvu sunt pe locul 8, cu 27 de puncte, la egalitate cu FC U Craiova 1948, care a trecut pe poziția a șaptea. În etapa următoare, „găzarii” vor juca la Voluntari. Atât U Cluj – CS Mioveni, cât și FC Voluntari Petrolul sunt programate luni, 24 aprilie.

ADVERTISEMENT