Sport

Alex Crețu a fost avertizat înainte să semneze cu FCSB! Cine a produs „ruptura” la Maribor: „A greșit! N-avea ce să caute aici!”. Exclusiv

Florin Prunea, fost președinte la Poli Iași, a vorbit despre situația lui Alex Crețu, fundașul FCSB-ului, care a intrat în dizgrația patronului Gigi Becali.
24.08.2021 | 10:45
Alex Cretu a fost avertizat inainte sa semneze cu FCSB Cine a produs ruptura la Maribor A gresit Navea ce sa caute aici Exclusiv
Alex Crețu a fost avertizat înainte să semneze cu FCSB! Cine a produs „ruptura” la Maribor: „A greșit! N-avea ce să caute aici!”. Exclusiv
ADVERTISEMENT

Florin Prunea îl cunoaște foarte bine pe Alex Crețu, din perioada în care acesta evolua pentru Poli Iași.

Alex Crețu (29 de ani) a fost transferat de FCSB, în această vară, liber de contract, de la Maribor. Deși Alex Crețu mai are contract până în 2024 cu FCSB, Gigi Becali a anunțat că vrea să scape de acesta, după înfrângerea suferită în fața Rapidului, 0-1.

ADVERTISEMENT

Alex Crețu a fost avertizat înainte să semneze cu FCSB

Florin Prunea susține că l-a îndemnat pe Alex Crețu să nu revină în fotbalul românesc, înainte ca acesta să semneze cu FCSB.

Ba mai mult, acesta susține că Maribor a dorit să-l păstreze pe Alex Crețu, însă „ruptura” a fost cauzată de impresarul jucătorului.

ADVERTISEMENT

„Îl știu foarte bine. E un jucător foarte bun. Eu nu mă așteptam să se întoarcă acasă, cred că a fost o greșeală că s-a întors în România.

Am fost delegat UEFA, acum trei săptămâni, la Hammarby cu Maribor, fosta lui echipă. Am vorbit cu patronul echipei și cu cei de acolo și mi-au spus că și ei au fost foarte mirați că s-a întors în România, pentru că au fost foarte mulțumiți de el.

ADVERTISEMENT

Mi-au spus că îl mai doreau, dar din cauza impresarului s-a întâmplat ce s-a întâmplat, din ce mi-au spus oamenii. Am vorbit și cu antrenorul, și cu jucătorii. A greșit, nu trebuia să vină aici. N-avea ce să caute în România.

El nu mai este un puști. Acum, trebuie să înțeleagă că FCSB-ul are un antrenor, care cu siguranță va da șanse la toți jucătorii.

ADVERTISEMENT

Eu cred că ar trebui să se întoarcă, dacă nu are alte oferte, dar eu cred că are și alte oferte, din ce știu.

Am vorbit cu el, în ultima perioadă. L-am încurajat, este un jucător foarte bun. Poziția asta a lui… el joacă, într-adevăr, trei poziții, dar randamentul cel mai bun îl dă în zona de mijloc, în fața apărării.

Era extrem de optimist. El știe cel mai bine ce are de făcut. Sigur că îl sfătuiesc și l-am sfătuit tot timpul ce trebuie să facă, dar el este un jucător cu personalitate, care nu prea ține cont de sfaturi.

Eu nu mă întorceam în România, i-am spus de atunci: «Nu ai ce să cauți aici, în balamucul ăsta». A fost decizia lui”, a declarat Florin Prunea, în exclusivitate, pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT