Life

Alex Delea de la Survivor 2022, „scandal” cu Shurubel. Ce s-a întâmplat în platoul Pro TV

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022, „scandal” cu Shurubel, prezentatorul de la Vorbește lumea. Ce s-a întâmplat între ei, în direct, la Pro TV.
17.07.2022 | 13:35
Alex Delea de la Survivor 2022 scandal cu Shurubel Ce sa intamplat in platoul Pro TV
„Scandal” între Shurubel și Alex Delea, de la Survivor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scene comice au avut loc de curând în platoul emisiunii Vorbește lumea. Alex Delea a fost invitat, însă el și Shurubel s-au șicanat tot timpul. Bogdan Ciudoiu a intervenit în „scandalul” vedetelor de la Pro TV.

„Mare scandal”. Ce s-a întâmplat între Shurubel și Alex Delea, în direct, la Pro TV

Alex Delea a fost invitat recent la Vorbește lumea, emisiunea care a aniversat șapte ani de difuzare pe Pro TV. Carismaticul câștigător de la Survivor nu a cucerit doar inimile telespectatorilor, ci și a echipei postului de televiziune.

ADVERTISEMENT

Astfel, acesta are adesea apariții în cadrul emisiunilor, mai ales că a hotărât să rămână pentru o perioadă nedeterminată în România, unde spune că se simte ca în vacanță.

De data aceasta, fostul Războinic a trebuit să gătească, dar a reușit mai degrabă să-i amuze pe moderatorii show-ului, care i-au spus că îl apreciază mai mult pentru atitudine decât pentru talentul de bucătar.

ADVERTISEMENT

Pe tot parcursul șederii sale în platou, Alex Delea și Shurubel, unul dintre prezentatorii de la Vorbește lumea, s-au șicanat și și-au aruncat unul altuia tot felul de glumițe.

Chiar dacă atitudinea afișată era una de ceartă, aceștia își făceau, de fapt complimente. „Scandalul”  dintre ei i-a amuzat pe copios pe cei prezenți.

ADVERTISEMENT

Shurubel a publicat pe Instagram videoclipul cu cel mai aprins moment dintre el și Alex Delea, cu descrierea „mare scandal”. Venind amenințător unul spre celălalt, cei doi au avut un dialog savuros.

„Băi, tu cu zâmbetul ăsta superb vii tu la mine?”, a întrebat Shurubel.

„Tu vii cu fața asta simetrică, așa, mă?”, a reacționat și Alex Delea.

Discuția a continuat cu ei doi complimentându-și unul celuilalt tricoul, părul și s-au ajuns chiar la „amenințări” de tipul, „vrei să-ți plătesc ratele la casă?”.

ADVERTISEMENT

Momentul a culminat cu Shurubel și Alex Delea care s-au îmbrățișat strâns, Bogdan Ciudoiu fiind nevoit să intervină pentru ai despărți.

ADVERTISEMENT