Life

Alex Delea și Duli, împreună după Survivor? Cum s-au afișat cei doi. Foștii colegi au reacționat: „Casă de piatră!”

Alexandra Duli a postat pe o rețea socială mai multe fotografii în care apare alături de Alex Delea. Cum au reacționat foștii colegi de la Survivor? Oana Ciocan le-a urat „casă de piatră”.
10.06.2022 | 09:44
Alex Delea si Duli impreuna dupa Survivor Cum sau afisat cei doi Fostii colegi au reactionat Casa de piatra
Alexandra Duli și Alex Delea ar putea forma cel mai noi cuplu din showbizul românesc. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Duli a publicat mai multe fotografii în care apare alături de Alex Delea, iar fanii au tras repede concluzia, foștii concurenți Survivor România formează un cuplu. Presupunerile vin în urma apropierii de care au dat dovadă pe parcursul competiției.

Alexandra Duli și Alex Delea sunt împreună? Cum s-au afișat în mediul online

Despre Alexandra Duli s-a spus și că ar fi avut o idilă cu TJ Miles în timpul Survivor, însă amândoi au negat această informație. Dacă în cazul tik toker-ului, fosta Războinică spune că nu s-a pus problema de o legătură romatică, în privința lui Alex Delea situația este diferită.

ADVERTISEMENT

Alexandra Duli și câștigătorul Survivor România s-au apropiat mult pe parcursul competiției, iar tânăra nu s-a ferit să recunoască faptul că este atrasă de fostul său coleg. Mai mult, după eliminare, fosta concurentă mărturisea că păstrează legătura cu mama lui Alex.

Duli a afirmat că și-ar dori să aibă o relație cu cel care aproape jumătate de an i-a fost coechipier. Se pare că visul blondinei este pe cale să devină realitate, dovadă fiind fotografiile publicate pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Încă de la finalul competiției, tânără a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare alături de Alex Delea. Și dacă primele erau făcute în jungla dominicană, acum, Alexandra Duli și-a luat fanii și apropiații prin surprindere.

Reacția Oanei Ciocan când a văzut fotografiile cu Duli și Delea: „Casă de piatră”

Alexandra Duli și Alex Delea s-au fotografiat împreună la o terasă. Blondina se sprijină pe umerii Războinicului și amândoi zâmbesc larg.

ADVERTISEMENT

Cum era de așteptat, comentariile nu au întârziat să apară. În timp ce fanii au mărturisit că abia așteptau să-i vadă împreună, foștii colegi de la Survivor le-au urat casă de piatră.

„Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”, le-a scris Oana Ciocan.

„Casă de piatră!”, le-a transmis și Elena Marin, în timp ce Ștefania Stan le-a spus că sunt tare frumoși în această ipostază.

ADVERTISEMENT
Tags: