Life

Alex Dobrescu și Cristina Cioran, pe drumul spre împăcare. Ce speră fostul iubit al vedetei

Alex Dobrescu și Cristina Cioran, din nou împreună? Ce a dezvăluit fostul partener de viață al blondinei în urmă cu puțin timp.
26.01.2023 | 08:55
Alex Dobrescu si Cristina Cioran pe drumul spre impacare Ce spera fostul iubit al vedetei
Alex Dobrescu și Cristina Cioran, din nou împreună? Ce a dezvăluit fostul partener de viață al blondinei. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață al actriței din Margo (2006) a dezvăluit cum stau lucrurile în relația amoroasă, subliniind că se află pe drumul spre împăcare. Ce speră fostul iubit al vedetei la numai câteva luni de la separarea cu scandal.

Alex Dobrescu și Cristina Cioran, din nou împreună? Ce a dezvăluit fostul partener de viață al blondinei

Alex Dobrescu a făcut declarații neașteptate despre relația cu Cristina Cioran cu care a început să se revadă. Cei doi se țin de mână și se sărută pasional, în ciuda faptului că în urmă cu ceva vreme anunțau că au ales să meargă pe drumuri separate.

ADVERTISEMENT

Se pare că doresc să fie din nou un cuplu, dezvăluire făcută chiar de bărbatul cu care blondina are o fetiță. În plus, acesta speră să fie iertat de familia actriței pentru toate neplăcerile și scandalul din ultima perioadă.

„Am riscat și relația cu Cristina Cioran, și relația cu familia ei, am supărat ps toată lumea cu jocurile mele, poate ar trebui să o las mai ușor cu comportamentul acesta. Cu toate acestea, Cristina a înțeles. Port inima ei în inima mea.

ADVERTISEMENT

Am căutat-o, i-am trimis mesaje de iertare, i-am explicat că totul a fost o glumă. După cum de vede am început să ne întâlnim.

Sunt într-o relație dificilă (n.r. familia Cristinei Cioran) cei în vârstă uită mai greu, iartă mai greu. Sper să reluăm relația și să ne căsătorim.

ADVERTISEMENT

Am făcut un gest pe care nu l-am mai făcut pentru o fată sau parteneră de a mea din trecut și i-am luat un cadou sub formă de inel”, a mărturisit Alex Dobrescu în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Alex Dobrescu, aprecieri pentru Cristina Cioran

Alex Dobrescu are numai aprecieri pentru Cristina Cioran și familia sa, subliniind că a fost primit extraordinar de bine de mama actriței. În plus, spune că blondina este o persoană foarte sensibilă, dar implicată în creșterea fiicei lor, Ema.

ADVERTISEMENT

Fetița a fost crescută numai de vedetă și de rudele sale pe parcursul celor 2-3 luni de când cei doi parteneri de viață au anunțat că nu mai sunt împreună.

ADVERTISEMENT