Sport

Alex Ioniță, adevărul despre scandalul de doping: „Am fost naiv!”

Alex Ioniță a vorbit la emisiunea „Suflet de rapidist” despre scandalul de doping în care a fost implicat, spunând că a fost naiv.
29.08.2023 | 20:26
Alex Ionita adevarul despre scandalul de doping Am fost naiv
Alex Ioniță, adevărul despre scandalul de doping. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mijlocașul giuleștenilor a povestit în emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” cu Robert Niță, despre momentul dificil prin care a trecut și cum a reușit să revină.

Alex Ioniță, adevărul despre scandalul de doping

Alex Ioniță a vorbit la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST” și a spus adevărul despre scandalul de doping, în care a fost implicat: În momentul acela am mers doar ca soția colegului să-și atragă clienți.

ADVERTISEMENT

Mă gândeam că sunt vitamine și atât. Eram aglomerat în perioada aia, am vrut să mă mut cu chirie ca să fiu mai aproape de antrenamente, cât eram în acea perioadă la Ploiești.

Chiar îi spusesem soției că dacă i-am promis că o să o ajut, o să mă țin de cuvânt și o să merg acolo. Și asta a fost, am trecut peste până la urmă!”.

ADVERTISEMENT

„Eu am fost scos nebun la toate discuțiile”

Nu am suferit din cauza asta, a fost alegerea mea să-l ajut, dar uitați-vă dacă ceilalți au fost intervievați, iar din cei trei eu am fost cel mai mult scos în evidență.

În birou cu dânșii am fost doar eu, iar soția mă aștepta pe hol, nici nu m-am întâlnit de multe ori cu domnul Balaj. Vorbeam, după ce s-a întâmplat evenimentul, că n-am înregistrat toată conversația. Dar nu sunt genul să facă rău”, a continuat Alex Ioniță.

ADVERTISEMENT

La toate discuțiile eu am fost scos nebun! Au profitat de naivitatea mea, mi le asum, poate aveam nevoie de niște lecții, dar nu meritam să stau pe bară un an de zile.

Prietenii mi i-am pierdut datorită mie. Dacă nu era familia, nu treceam peste asta, mama cu tata erau la muncă, fratele meu e sportiv la Rapid, e și la lotul național de haltere.

ADVERTISEMENT

Dacă nu renunțam la anturaj, poate că nu mă mai pregăteam și deveneam din nou delăsător. Dar mi-a prins bine.”, a mai spus mijlocașul Rapidului, la emisiunea „SUFLET DE RAPIDIST”.

”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de Youtube FANATIK.RO.

Alex Ionita, ADEVARUL despre EPISODUL VITAMINE INTERZISE si SUSPENDAREA de 1 an!

ADVERTISEMENT