Sport

Alex Ioniță, desființat după CFR Cluj – Rapid 2-2: „Mutu și-a pierdut încrederea în el. A avut șanse și nu le-a folosit!”

Basarab Panduru și Viorel Moldovan l-au desființat pe Alex Ioniță după remiza Rapidului, din deplasarea cu CFR Cluj, scor 2-2.
22.03.2023 | 20:50
Alex Ionita desfiintat dupa CFR Cluj  Rapid 22 Mutu sia pierdut increderea in el A avut sanse si nu lea folosit
Alex Ioniță, desființat după CFR Cluj - Rapid. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cei doi analiști TV sunt de părere că Alex Ioniță a intrat pe teren fără chef de joc, motiv pentru care a ratat o ocazie uriașă de a aduce victoria echipei sale. În plus, Viorel Moldovan consideră că Adrian Mutu și-a pierdut încrederea în Alex Ioniță.

Alex Ioniță, desființat după CFR Cluj – Rapid

Alex Ioniță a fost desființat de către Basarab Panduru și Viorel Moldovan, care au avut un dialog, la TV OrangeSport, în care îl trăgeau la răspundere pe fotbalistul giuleștenilor, pentru atitudinea arătată în momentul intrării pe teren, dar și pentru ultima perioadă, în care nu a mai impresionat.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru – Ce face Ioniţă? Aia e…

Viorel Moldovan – Ioniţă, în loc să pun piciorul de sprijin stângul şi să dea cu dreptul acolo, vrea să îşi deschidă, să dea cu stângul, dar… bine că nu şi-a rupt piciorul!

Basarab Panduru – Poate să oprească mingea, să facă ce vrea.

Viorel Moldovan – Acolo e greu să dai cu piciorul stâng, e complicat ce a vrut să facă. Dai cu dreptul acolo. A deschis prea mult şi a luftat.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru – E Braun acolo, nu? Dacă Braun vine pe tine, pasezi în cealaltă parte.

„Puteai să fii eroul echipei!”

Dialogul dintre cei doi a continuat, iar Basarab Panduru îl avertizează pe Alex Ioniță că în ritmul acesta, nu va mai fi nici măcar introdus pe teren de Adrian Mutu și va rămâne pe banca de rezerve.

Viorel Moldovan – Atenţie! Când a intrat, a intrat cu o atitudine… ’ce face, mă bagă şi pe mine două minute, ok, în două minute, ce să fac?’. Uite, Ioniţă, că puteai să faci multe în două minute.

ADVERTISEMENT

Basarab Panduru – Să nu stai pe bancă meciul viitor.

Viorel Moldovan – Puteai să fii eroul echipei, ca echipa ta să câştige trei puncte. Intr în dorul lelii, sictirit, >.

Basarab Panduru – Că intră în dorul lelii… de ce intră în minutul ăla? De ce intră în prelungiri Ioniţă, de care vorbeam acum trei luni… era la un pas de echipa naţională, nu? De ce intri în minutul 90+3?

ADVERTISEMENT

Viorel Moldovan – Pentru că şi-a pierdut antrenorul încrederea în el, a jucat, a avut șanse și nu le-a folosit. Nu le-a folosit cum trebuie.

ADVERTISEMENT