Sport

Alex Maxim, gol și pasă de gol în Cupa Turciei! Gaziantep, victorie fără emoții. Video

Alex Maxim a făcut show în Turcia. Gaziantep a câștigat fără emoții meciul cu Boluspor, scor 3-1. Mijlocașul român a deschis scorul din penalty și a dat o pasă de gol.
22.12.2022 | 18:27
Alex Maxim gol si pasa de gol in Cupa Turciei Gaziantep victorie fara emotii Video
Alex Maxim, gol și pasă de gol în Cupa Turciei! Gaziantep, victorie fără emoții. Video
ADVERTISEMENT

Cu trei zile înainte de Crăciun, Alex Maxim a făcut un meci mare în Cupa Turciei, în confruntarea dintre Gaziantep și Boluspor, echipă din a doua ligă, încheiat 3-1.

Alex Maxim, gol și pasă de gol în Cupa Turciei!

Alex Maxim a deschis scorul din penalty în finalul primei reprize, lovitura de pedeapsă fiind acordată în urma unui henț făcut de unul dintre apărătorii oaspeților.

ADVERTISEMENT

În repriza secundă, mijlocașul român a mai dat o pasă de gol în minutul 66, la reușita lui Ersoy, care a securizat succesul celor de la Gaziantep.

VEZI VIDEO: 

Alex Maxim, patru goluri în actuala stagiune!

Cu aceste reușite, Alex Maxim a ajuns la patru goluri și opt pase de gol în cele 18 meciuri disputate pentru echipa sa, în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul român în Turcia din 2020, la aceeași echipă. Inițial, a fost împrumutat de la Mainz, iar apoi a semnat din postură de jucător liber de contract cu Gaziantep.

Mijlocașul român, luat la întrebări de jurnaliștii turci

Alex Maxim a fost întrebat de jurnaliștii turci de ce nu au reușit Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău la Galatasaray, spunând că sunt foarte talentați:

ADVERTISEMENT

“Amândoi sunt fotbaliști talentați, dar au trecut printr-o perioadă nefericită. Nu-i pot compara cu mine. Eu am venit aici după ce am fost într-un campionat puternic, cel din Germania.

Ei au venit direct din România și a fost o perioadă foarte grea. Galatasaray se chinuia în campionat. Această presiune nu este ușoară pentru jucătorii tineri. Ambii sunt jucători talentați”, a spus Maxim, potrivit Sabah.

ADVERTISEMENT

Alex Maxim nu a fost convocat la ultimele acțiuni ale echipei naționale. Selecționerul Edi Iordănescu a declarat că nimeni nu are ușa închisă la prima reprezentativă, dar cei care vin trebuie să fie trup și suflet la echipa națională.

  • 32 de ani are Alex Maxim
  • 3.500.000 de euro este cota de piață a lui Alex Maxim
ADVERTISEMENT