Sport

Alex Mitriță, răspuns de fotbalist după ce n-a fost chemat la națională. A făcut „franjuri” apărarea CFR-ului și a înscris

Alex Mitriță nu s-a lăsat de copleșit că n-a prins naționala pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. A marcat un gol de autor în poarta CFR-ului
16.03.2024 | 21:41
Alex Mitrita raspuns de fotbalist dupa ce na fost chemat la nationala A facut franjuri apararea CFRului si a inscris
Alex Mitriță, răspuns de fotbalist după ce n-a fost chemat la națională. A făcut „franjuri” apărarea CFR-ului și a înscris. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță (29 de ani) a fost omis și de această de Edi Iordănescu din lotul naționalei României. Playmakerul Universității Craiova n-a părut deloc afectat în Gruia și a marcat în stil propriu în poarta lui CFR Cluj.

Alex Mitriță, răspuns pentru Edi Iordănescu. A marcat în CFR Cluj – Universitatea Craiova

Minutul 51 al meciului CFR Cluj – Universitatea Craiova a fost de referință pentru Alexandru Mitriță. Lansat excelent de Anzor Mekvabishvili, playmakerul oltenilor a țâșnit de lângă Matei Ilie și l-a executat pe Răzvan Sava pentru golul de 2-0 al oltenilor. – vezi VIDEO

ADVERTISEMENT

A fost a 12-a reușită în acest sezon de SuperLiga pentru fotbalistul Universității Craiova. Mitriță face un sezon excelent în Bănie, el reușind să ofere și 10 assist-uri în campionat pentru alb-albaștri.

Alex Mitriță are 18 selecții și trei goluri pentru echipa de seniori a României, dar nu a intrat în calculele lui Edi Iordănescu nici la următoarea acțiune a „tricolorilor”. Mitriță nu se numără printre cei 29 de fotbaliști selecționați pentru dubla amicală cu Irlanda de Nord și Columbia. Meciurile se joacă vineri, 22 martie, și marți 26 martie.

ADVERTISEMENT

„O nedreptate”

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Alex Mitriță nu va fi convocat de selecționerul Edi Iordănescu pentru cele două meciuri amicale. Horia Ivanovici s-a arătat profund dezamăgit de decizia antrenorului în vârstă de 45 de ani.

„Cu toată prietenia și respectul pentru Edi, cred că este o nedreptate pentru Mitriță dacă nu va fi convocat. Este printre puținii, poate singurul fotbalist din SuperLiga care prin dribling elimină doi, trei jucători adverși.

ADVERTISEMENT

La nivelul naționalei se discută în felul următor: ‘Unde să îl mai chemi pe Mitriță când îl ai pe Florinel Coman, Mihăilă și chiar Drăguș’. Atunci Mitriță în opinia selecționerului ar fi a treia sau a patra variantă după acești jucători.

Rămân la părerea că Mitriță este un fotbalist care trebuie să prindă lotul naționalei. Poate să gândește și Edi că nu mai e timp de experimente, deși acum sunt două partide amicale foarte importante în care chiar mai poți să faci experimente.

ADVERTISEMENT

Alegerile lui Edi Iordănescu au fost foarte bune, dar cred că Mitriță este un fotbalist care nu are cum să nu fie în lotul pentru EURO. Este printre puținii jucători rara avis, nu mai avem așa ceva în România”, a transmis Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,52 este cota pentru „1 solist” la meciul Universitatea Craiova - Rapid