Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Alex Mitriță, reprimit de Edi Iordănescu la națională? Andrei Vochin vine cu detalii din interior

Specialiștii FANATIK au vorbit despre reprimirea lui Alex Mitriță de către Edi Iordănescu la națională. Andrei Vochin a venit cu detalii din interior.
07.03.2024 | 14:22
Alex Mitrita reprimit de Edi Iordanescu la nationala Andrei Vochin vine cu detalii din interior
Alex Mitriță, reprimit de Edi Iordănescu la națională? Andrei Vochin vine cu detalii din interior. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Mitriță este într-o formă excelentă la Universitatea Craiova, însă până acum nu a revenit în circuitul echipei naționale. Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a venit cu detalii din interior despre reprimirea „Piticului atomic” în selecționata lui Edi Iordănescu.

Alex Mitriță, reprimit de Edi Iordănescu la națională? Andrei Vochin vine cu detalii din interior

Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alex Mitriță în preliminariile EURO 2024, însă „Piticul atomic” speră să fie în lot la turneul final. Cifrele starului de la Universitatea Craiova sunt excelente, iar Andrei Vochin spune că nu se pune problema ca selecționerul să aibă ceva personal cu mijlocașul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali i-a făcut primul „11” lui Edi Iordănescu la FANATIK SUPERLIGA, iar Alex Mitriță și Florinel Coman sunt titulari. Andrei Vochin spune că este o mare concurență pe postul „Piticului atomic”.

„Nu cred că este vorba despre resentimente, sub nicio formă! Problema este de concurența în zona de teren, pentru că este cea care oferă cele mai multe soluții echipei naționale. Îi găsim pe Drăguș, Mihăilă, Coman și Mitriță.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte mulți jucători în acea parte de teren și pe bună dreptate, pentru că toți au cifre foarte bune. Sunt 20 de jucători de câmp, chiar v-aș sugera să luați un creion și o hârtie să încercați să faceți un lot echilibrat de 20 de jucători pentru cele 10 posturi.

Mitriță ca număr 10 nu a dat același randament pe care îl are în banda stângă. Este foarte dificil să faci un lot de 20, acolo nu o să mai fie 26. În situația în care zici Coman sau Mitriță trebuie să mai bagi sau Drăguș, Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Mai zici că unul mai poate să joace vârf, trebuie să te uiți la vârfuri. În istoria participărilor noastre la turnee finale au fost foarte multe momente în care au fost jucători care nu au ajuns la acel turneu final și au născut tot felul de discuții”, a spus Andrei Vochin.

Florin Gardoș, sfat pentru Alex Mitriță: „L-aș suna pe Edi Iordănescu”

Alex Mitriță a dezvăluit ce relație are cu Edi Iordănescu într-un interviu pentru FANATIK. Florin Gardoș îl sfătuiește pe mijlocaș să îl sune pe selecționer și să poarte o discuție.

ADVERTISEMENT

„Cred că a fost și un mesaj de disciplină, nu cred că este vorba de resentimente. Asta a fost decizia lui Edi Iordănescu în momentul respectiv. Eu l-aș suna pe Edi Iordănescu și i-aș spune că sunt trup și suflet, vreau să vin. Să aibă o discuție, dacă nu au avut deja, pentru că este păcat să lipsească Mitriță.

Îmi place Mitriță, e de Euro”, a spus Gardoș la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în direct pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Adrian Ilie: „Îi văd pe Mitriță și Coman la națională”

„Edi este destul de inteligent să își facă un lot. Nu cred că o să își pună  problema că nu îl cheamă pe Mitriță la echipa națională. Sunt concurenți foarte mulți acolo și sigur va alege cei mai buni 20 de jucători.

Îi văd pe Mitriță și Coman la națională. Îi pui pe Mitriță număr 10 și pe Coman stânga, dar dacă mă întrebi pe cine aș prefera număr 10 poate aș spune altul. Mitriță poate să joace al doilea vârf. 

Să nu supărăm pe nimeni nu luăm decât cinci fundași, nici nu joacă, și băgăm șapte în atac. Îi luăm și pe Mitriță și pe Mihăilă și facem spectacol”, a spus „Cobra”.

DEZBATERE | REVINE Alex Mitrita la echipa nationala? | Gigi Becali, PRESIUNE pe Edi Iordanescu!

ADVERTISEMENT