Life

Alex Velea, adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-au certat: “A fost puțin debusolat”

Alex Velea a spus adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi certat. Partenerul Antoniei a explicat care este situația dintre el și “copilul lui de suflet”
20.01.2022 | 14:47
Alex Velea adevarul despre relatia cu Zanni dupa ce sa zvonit ca sau certat A fost putin debusolat
ADVERTISEMENT

Alex Velea a spus adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-ar fi certat. Cântărețul l-a cooptat pe câștigătorul Survivor România 2021 în trupa sa, Golden Boy Society, și l-a ajutat să se lanseze în industria muzicală.

Partenerul Antoniei l-a susținut întotdeauna pe Zanni, fiind ca un tată pentru el. În urmă cu câteva săptămâni s-a speculat că fostul Faimos l-ar fi trădat pe mentorul său.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, adevărul despre relația cu Zanni, după ce s-a zvonit că s-au certat

Alex Velea a negat zvonurile cum că el și Zanni s-ar fi certat. Tânărul cântăreț încă este “copilul de suflet” al iubitului Antoniei, care îl apreciază foarte mult.

Zanni a trecut printr-o depresie anul trecut, însă Alex Velea spune că a fost cam “debusolat”, mai ales după ce a petrecut mai bine de șase luni în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Alex Velea încearcă să-i explice mereu lui Zanni că viața este frumoasă, indiferent de obstacolele care pot apărea.

“Zanni e copilul meu de suflet. A avut o mică depresie de care a reușit să treacă. Să nu uitați că a crescut fără părinți, iar anul acesta a stat șase luni în junglă. A fost puțin debusolat, dar de-aia mă are pe mine.

ADVERTISEMENT

Ca să-l ancorez în realitate și să-i explic că viața e plină de neprevăzut, dar că e frumoasă și trebuie trăită intens, indiferent de ce zice stânga sau dreapta.”, a declarat Alex Velea pentru VIVA.

Zanni și-a cumpărat propriul apartament la câteva săptămâni după ce a câștigat premiul cel mare la Survivor România 2021. Tânărul încă nu este conștient de realizările sare pentru că a fost solicitat de atunci, neavând prea mult timp să se bucure de tot.

ADVERTISEMENT

“Încă nu-și dă seama ce a realizat tocmai pentru că a fost mereu în priză. Toată lumea l-a zăpăcit de creieri cu întrebări, cu interviuri.

L-au agitat și nu i-au dat răgaz să se adune și să se bucure un pic de el și de această mică/mare realizare.”, a adăugat Alex Velea.

Întrebat dacă l-a vizitat pe Zanni în noua locuință, Alex Velea a spus că încă așteaptă să amenajeze și va merge atunci când va termina cu toate.

Artistul spune că ar fi fost mândru de Zanni în orice situație, pentru că este ambițios și luptă pentru ceea ce își dorește.

“Încă și-o amenajează. Vreau să mă duc când e totul pus la punct și să îl felicit a mia oară.

Real… și dacă își lua un coteț, tot eram mândru de el, pentru că ați văzut ce fire are. Bătăios, ambițios, dar cu o inimă curată.”,

ADVERTISEMENT