Life

Alex Velea, detalii despre nunta cu Antonia. Când și cum va arăta evenimentul

Alex Velea și Antonia s-au logodit după 8 ani de relație, iar acum toată lumea se întreabă când vor ajunge la altar cei doi artiști.
05.10.2021 | 21:51
Alex Velea detalii despre nunta cu Antonia Cand si cum va arata evenimentul
ADVERTISEMENT

Cântărețul originar din Craiova a oferit câteva detalii despre nunta cu iubita sa, Antonia, dar și când ar putea avea loc marele eveniment din viața lor.

Cei doi își doresc foarte mult să se căsătorească în fața lui Dumnezeu, însă pandemia de coronavirus îi împiedică momentan să-și ducă planurile la bun sfârșit.

ADVERTISEMENT

Alex Velea și Antonia vor o nuntă restrânsă și intimă pentru că ambii au mai fost căsătoriți, dar cu toate astea pe lista lor de invitați sunt deja circa 200 de persoane.

Alex Velea, informații despre nunta cu Antonia

Un alt motiv care îi încurcă pe cei doi îndrăgostiți în momentul de față este și faptul că nu sunt vaccinați, lucru pe care trebuie să-l realizeze și invitații prezenți la nunta lor.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, Alex Velea spune că sunt câteva chestiuni puse la punct legat de nuntă. Cântăreții au ales deja nașii, dorindu-și să se căsătorească undeva pe plajă.

„Ne încurcă pandemia, nu prea suntem vaccinați. Dacă nu se termină pandemia asta, facem nunta în curte, vine tata, vine mama. Nu vrem o nuntă mare. Din păcate, vreo 100-200 invitați tot o să vină. Noi am mai făcut fiecare câte o nuntă.

ADVERTISEMENT

Vrem să fie ceva restrâns, intim, să ne simțim bine, nu să fim stresați. Să fim pe plajă, desculți, ar fi frumos. Avem nași, dar nu spun încă cine sunt. Dacă am trăit așa până acum, de ce să ne grăbim.

Dar ne dorim foarte mult amândoi să facem nunta în fața Domnului. Cred în uniunea asta în fața Domnului, credem în Dumnezeu amândoi și ne dorim treaba asta.

ADVERTISEMENT

Nu suntem extrem de evlavioși, fiecare cu Dumnezeul lui, nu vrem nuntă prea mare, e nasol, că nu apuci să vorbești, de fapt, cu nimeni”, a dezvăluit artistul, în emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena Stars.

Alex Velea și Antonia, o familie fericită și împlinită

Alex Velea și Antonia au împreună doi băieți, Dominic și Achim. În plus, frumoasa brunetă mai are și o fată, Maya, din primul mariaj.

Sunt o familie frumoasă împreună și mai ales, fericită, dar nu se gândesc să mai facă alți copii, asta pentru că vedeta a făcut deja 3 operații de cezariană și ar fi mult prea riscant.

Cântăreața este mândră de toți cei 3 copii, dovadă că postează destul de des imagini alături de ei, chiar și cu Maya care locuiește în Italia.

ADVERTISEMENT