ADVERTISEMENT
Life

Alex Velea, huiduit și înjurat, după ce a postat imaginea asta cu Dominic, fiul său: ”Acum îl transformi în cocalar”

Autor: Claudiu Ilie | 03.07.2020 | 14:03
Alex Velea, huiduit și înjurat, după ce a postat imaginea asta cu Dominic, fiul său: ”Acum îl transformi în cocalar”
Antonia și Alex Velea. Foto: Arhivă

Alex Velea are doi copii cu Antonia, pe Dominic și Akim, iar băieții lui par să-i calce pe urme, cel puțin din punct de vedere vestimentar.

ADVERTISEMENT

Ultima fotografie pe care cântărețul a postat-o pe internet cu micuțul Dominic i-a adus numai cuvinte grele din partea fanilor, care n-au apreciat schimbările pe care Velea le-a făcut în ceea ce privește look-ul băiatului.

Cu toate astea, au fost și admiratori care au apreciat că artistul este o persoană deschisă și îi face plăcerile fiului său.

ADVERTISEMENT

Alex Velea, înjurat pe Instagram

Micuțul Dominic apare într-o fotografie alături de tatăl lui îmbrăcat lejer, însă el a atras atenția cu noua lui coafură. Băiatul este ras în cap și are dreaduri colorate.

Nu toți prietenii lui Velea de pe internet au apreciat schimbarea pe care Dominic a făcut-o, mulți spunând că este doar un copil și că n-ar trebui să se vopsească.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Medusa in picioare, ochelari Dior ma protejeaza de la soare… zi si noapte👽

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on

” I-ai făcut codițe și lui fiu-tău. Acum îl transformi în cocalar.”, a scris un fan.

” A apreciat Dana Budeanu postarea? Să fie de bine sau de rău ? :).”, a mai scris un admirator, făcând referire la faptul că Alex Velea a ținut să menționeze că este îmbrăcat de firmă.

ADVERTISEMENT

” Țaga, Țaga, originali. Bombardieri adevărați, de la mic la mare. Crede-mă că nu știu ce o fi găsit Antonia la tine.”, a mai spus un alt fan.

De asemenea, micuțul Dominic are și câteva tatuaje pe mâini, însă desenele sunt lipite. Nu este exclus ca atunci când va crește mare, Dominic să vrea să-și facă la fel ca părinții lui câteva desene reale pe corp.

ADVERTISEMENT

S-au iubit după divorț

Alex Velea și Antonia Iacobescu vin din mariaje eșuate. Relația lor a fost intens comentată, cei doi fiind acuzați că și-au înșelat partenerii de la vremea respectivă pentru a fi împreună. Vincenzo Castellano, ex-ul Antoniei, a spus clar că ei deja nu mai formau un cuplu când artista s-a cuplat cu Velea.

Alex Velea și Antonia. Foto: Arhivă
Alex Velea și Antonia. Foto: Arhivă

” Înainte să fim iubiți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior. Adică frumusețea asta care te lasă cu gura căscată, te lasă mască ar fi umbrită de frumusețea interioară. Nu că simt că m-am schimbat în bine, m-a ajutat în absolut tot.

ADVERTISEMENT

Aș putea să vorbesc foarte mult de Antonia în general. O iubesc extrem de mult. Sunt încântat de ea, o ador cu toată ființa mea, aș face orice pentru ea. Amândoi am trecut prin căsnicii eșuate și nu știu ce ar fi fost dacă nu ar fi apărut ea în viața mea.”, a declarat Alex Velea, la un moment dat, pentru viva.ro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!